Forum » Pomoč in nasveti » adsl vzpostavitev povezave
adsl vzpostavitev povezave
mikipiki ::
Prosim pomagajte mi!
Na frišno sem formatiral računalo in naložil xp-je professional tako kot že 500× prej. Vendar se mi je tokrat zapletlo pri vzpostavitvi nove povezave. Ko namreč zaženem New connection wizard.....connect to the internet.....set up my connection manually....mi prvi dve možnosti nista na voljotorej povezava preko modema in širokopasovna povezava z uporabo uporabniškega imena in gesla .
Na frišno sem formatiral računalo in naložil xp-je professional tako kot že 500× prej. Vendar se mi je tokrat zapletlo pri vzpostavitvi nove povezave. Ko namreč zaženem New connection wizard.....connect to the internet.....set up my connection manually....mi prvi dve možnosti nista na voljotorej povezava preko modema in širokopasovna povezava z uporabo uporabniškega imena in gesla .
zee ::
gonilnika mrežno kartico verjetno nimaš nameščenega.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Velik problem z internetomOddelek: Omrežja in internet | 2126 (1882) | #000000 |
» | Internet v studentskem domu po eni uri neha delatiOddelek: Omrežja in internet | 1713 (1398) | Ashrack |
» | XBOX LIVE problem s konekcijo :( :( :(Oddelek: Konzole | 3126 (2843) | T_F_7 |
» | Težava z LAN! Prosim za pomocOddelek: Omrežja in internet | 1167 (1056) | Tomaz27 |
» | Deljena povezava interneta.Oddelek: Omrežja in internet | 1436 (1379) | dkRusky |