Forum » Programska oprema » Zakaj CLONE-CD NE DELA pod XP-ji
Zakaj CLONE-CD NE DELA pod XP-ji
Dalmatinc ::
tm ko išče ATAPI ali scsi napravo zamrzne in bum konec.........program se ne odziva več ? IDEJE
OrlyTM ::
Hmmm ... men je vedno delovalo ...
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
bzagozen ::
Preveri kako je s tvojimi ASPI driverji. Pejd na Adaptec in nekje med support ali download poišči ASPI.
www.alkoma.si
NE DELA USE SEM NAREDUM pod ME dela bp tle pa ne ? mislim prkleti XP............a ma ker pojma jst mam Philipsa 2x2x6
PaJo ::
Meni cisto cool dela v vseh verzijah(do RC2) in ilsim da bo v finalni tudi, ti bom jutri povedal
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Mislim da je čudno. Če zaženem pod kompatabiliti mod pod 98 95 ME mi ne najde derjverja, pod NT mi ne najde wraiterja pod 2000 pa neki mleje u tri pičke pa pekača uklapla (luč utripa) pa disk pa mleje pa tko .....dolgo u čem bi lahko bla fora ??
DeLonghi ::
Dalmatinc> resitve sta dve: a)zneb se muzeja
b)zneb se podpisa
Drugace sem pa osebno zadovoljen z XPji, kar pa nisem mogel recti za 2000 (razen pred nedavnim ko je izsel SP 2)
b)zneb se podpisa
Drugace sem pa osebno zadovoljen z XPji, kar pa nisem mogel recti za 2000 (razen pred nedavnim ko je izsel SP 2)
..................................
Zbogom in hvala za vse ribe
D.A.
Zbogom in hvala za vse ribe
D.A.
Flash2000 ::
Men delajo prav vsi programi brez problema (CLoneCD, Nero, CDrwin, Eazy Cd creator)..
XP RuleZZZ
XP RuleZZZ
OrlyTM ::
Dej mal ti poglej, če maš kaki virus dalmatinc ... men je sral neki podobnega in kriv je virus.
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
kockish ::
Pri meni je blo tako, da ce sem imel vklopljen DMA na cdromu(teac), mi je clonecd ribnu ko sem ga startal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | disk ribaOddelek: Pomoč in nasveti | 1280 (1093) | matevzm |
» | CD-RW Plextor 12/10/32a + TEAC 40x CD-Rom ... Problem !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 945 (822) | OrlyTM |
» | Čudna težava pri peki ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1209 (990) | Han |
» | Nero SCSI/IDE error in Plextor 12/10/32 helpOddelek: Pomoč in nasveti | 1600 (1449) | TheHijacker |
» | CD-RW Plextor problemOddelek: Strojna oprema | 1478 (1239) | dynamite |