Forum » Omrežja in internet » Belkin Wireless Router
Belkin Wireless Router
Nizmot ::
No to zadevo sem kupil pred par dnevi in ne uspe mi naredit da se poveze na internet(siol). V glavnem naredim vse kar zeli wizzard in naenkrat se restarta ruter in zacne preverjat ce je povezano in ugotovi da ni. SI recem ok bom manualno nastavu vse in se preko http-ja connectam na njega nastavim vse in se vedno ne dela!!!
Ali mi zna kdo povedat kaj bi lahko blo narobe da se ta stvar noce povezat na net????
THX
Ali mi zna kdo povedat kaj bi lahko blo narobe da se ta stvar noce povezat na net????
THX
bili_39 ::
Sicer je to bilo že večkrat napisano, pa naj bo...
Ne se mučit s čarovnikom. Ko nastaviš ročno vse kar se ti zdi potrebno, vnesi še dns strežnik od siola. Drugače pa za začetek ne rabiš nič kaj dosti več (kot pri vseh routerjih).
Upam, da si izbral pravilni način dostopa in vpisal username in geslo?
Ne se mučit s čarovnikom. Ko nastaviš ročno vse kar se ti zdi potrebno, vnesi še dns strežnik od siola. Drugače pa za začetek ne rabiš nič kaj dosti več (kot pri vseh routerjih).
Upam, da si izbral pravilni način dostopa in vpisal username in geslo?
Ok jz sem izbral pppoe nacin dostopa vpisal svoje upo ime in geslo vendar se ta stvar ne poveze na net. Napisal sem oba dns-ja in lih tako ni nic pomagalo. Se kaksna moznost zaradi katere se ta ruter noce povezat???
McClane ::
tudi jaz sem imel težave z belkinom, ni pomagalo ne wizard, ne ročno vpisovanje in ne glede na nastavitve stvar ni delovala...na koncu je bilo ugotovljeno da je router pokvarjen - ko so ga zamenjali za drugega je šlo iz prve..
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer
THX man vsaj nekdo ki je mel ta isti pokvarjen ruter. No pol pa ga bom zamenjal, vsaj to da ma dozivljensko garancijo. Se enkrat hvala.
pujsek_ ::
Mal menjaj FW, pa malo prečekiraj nastavitve, ne more bit zdaj vsaka druga škatla hin... Ta zadevca, če si si jo ubodo v Bigbangu za 24k ni ravno najboljša varianta, vendar tako za po hiš in do kakega soseda pa dela za silo...
Welcome shop.wlan-sat portal...
Mah jz nisem dobu v BigBang-u jz sem dobu v Merkurju na firmo z popustom tako da sem dal eni 17k pa se enih 10K sem dal za kartico za notebook. Probal pa sem vse kar se je dalo ampak ta svar se noce konektat na siol. Upam da bo druga skatla bolsa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Manifest zbrisan pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 6283 (5396) | xApeiron55 |
» | sinope568+in linksys WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 5988 (5678) | dreamtheater |
» | Problem z mrežno (Vista) in to ZELO nadležen!Oddelek: Strojna oprema | 3106 (2405) | M-XXXX |
» | linksys WRT54GL, problem pri instalacijiOddelek: Omrežja in internet | 2464 (2242) | teoo |
» | ADSL Callisto821 router (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 64941 (28636) | JoskoMacher |