Forum » Zvok in slika » ustvarjanje DVDja iz avi fajlov ?
ustvarjanje DVDja iz avi fajlov ?
Hevidi ::
Pozdravljeni!
Imam 20 avi datotek serije Joey pa bi to zadevo rad nekako spravil na DVD plošček, z meniji in vse to, da bo delalo v dvd playerju. Prebral sem že vse podobne teme(tut tisto s KVCD in obupal nad napakami v podnapisih), samo navodil, kako rešt to zadevo in zapečt na DVD nism najdu nikjer. Uspel mi je že da sm konvertu avi v DVD fajle s pomočjo winavi converterja (sam pride kr mal prevelik fajl 1500MB) in bi prišlo premal epizod na en DVD. V osnovi so avi fajli veliki okol 200MB, rad bi jih pa vsaj 10 spravu na en DVD. Sem probu konvertat v mpeg2 format, pa z Nerotom zapečt na DVD, pa mi ni hotl predvajat v predvajalniku? Isto stvar zapečm na CD pa dela normalno?!?! Sam jst bi rad na DVD :)
Prosm kogarkoli, ki zadevo raztura, da mi malce olajša izdelovanje prvega DVD ploščka ;)
Seprav, rad bi naredu DVD, ki bo imel v menuju za izbirat kateri del serije želim pogledat, pa da bo delalo v Sony DVP-NS330 (bere tut SVCD, DivXsov pa ne)!
Hvala in lep pozdrav
D
Imam 20 avi datotek serije Joey pa bi to zadevo rad nekako spravil na DVD plošček, z meniji in vse to, da bo delalo v dvd playerju. Prebral sem že vse podobne teme(tut tisto s KVCD in obupal nad napakami v podnapisih), samo navodil, kako rešt to zadevo in zapečt na DVD nism najdu nikjer. Uspel mi je že da sm konvertu avi v DVD fajle s pomočjo winavi converterja (sam pride kr mal prevelik fajl 1500MB) in bi prišlo premal epizod na en DVD. V osnovi so avi fajli veliki okol 200MB, rad bi jih pa vsaj 10 spravu na en DVD. Sem probu konvertat v mpeg2 format, pa z Nerotom zapečt na DVD, pa mi ni hotl predvajat v predvajalniku? Isto stvar zapečm na CD pa dela normalno?!?! Sam jst bi rad na DVD :)
Prosm kogarkoli, ki zadevo raztura, da mi malce olajša izdelovanje prvega DVD ploščka ;)
Seprav, rad bi naredu DVD, ki bo imel v menuju za izbirat kateri del serije želim pogledat, pa da bo delalo v Sony DVP-NS330 (bere tut SVCD, DivXsov pa ne)!
Hvala in lep pozdrav
D
PER ASPERA AD ASTRA
- zaklenilo: Stepni Volk ()
marS ::
direktno iz avi-ja lahko spremeniš v DVD s programom NeroVisionExpress ki je mastering DVD dodatek nerotu, lahko tudi z Ulead DVD Movie factory - s tema dvema sem jaz pekel video dvdje in delal menije.
sta še kar preprosta, oz. intuitivna, ne raboiš nobenih navodil, sam slediš menije oz greš po wizardu, edin ulead se mi zdi da pride slabši mpeg2 ven in slika na momente cuka.
sta še kar preprosta, oz. intuitivna, ne raboiš nobenih navodil, sam slediš menije oz greš po wizardu, edin ulead se mi zdi da pride slabši mpeg2 ven in slika na momente cuka.
...no more heroes...
https://ilbis.com/
https://ilbis.com/
Stepni Volk ::
Tema obstaja... celo večkrat:
avi 2 dvd najlazji nacin!?
kako 3cd-divx v DVD?
Kako pretvort avi->dvd video (.vob, .iso,...)
Pretvorba iz avi v DivX
Zaklepam.
LP, modearator
avi 2 dvd najlazji nacin!?
kako 3cd-divx v DVD?
Kako pretvort avi->dvd video (.vob, .iso,...)
Pretvorba iz avi v DivX
Zaklepam.
LP, modearator
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretvorba DIVX v KVCD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 28387 (7823) | LexLuthor |
» | miniDV --> DVDOddelek: Zvok in slika | 1272 (1010) | aljazh |
» | Izdelava lastnega DVDOddelek: Zvok in slika | 1904 (1414) | CaqKa |
» | Program Sonic MyDVD ali kaj drugega?Oddelek: Zvok in slika | 1189 (1147) | CaqKa |
⊘ | Pinnacle & A-PremiereOddelek: Zvok in slika | 1830 (1628) | Stepni Volk |