Forum » Pomoč in nasveti » Problem connectinga na internet
Problem connectinga na internet
bushman ::
Živjo,
Pred nekaj dnevi sem že postal težavo, da ne morem naložiti XP-je na nov comp, no to težavo sem sedaj rešil, sedaj imam pa težavo connectat se na internet.
Zanima me ali je potrebno kakšna posebna nastavitev v BIOS-u, na plati (Gigabyte GA-K8NF-9 nf4 S939),...???
Imam kabelski internet (modem Thomson se mi zdi), preko Arnesa -orig. je provider Telemach, sem šel čez navodila, nastavil potrebne nastavitve v Network connections itd. I
konca v taskbaru prikazuje, da je narejena povezava, a ko poskušam iti na internet preko IE, mi ta izpiše da ni povezave. Tudi pingal sem Arnesov strežnik, a neuspešno.
Kaj bi lahko bilo narobe???
Pred nekaj dnevi sem že postal težavo, da ne morem naložiti XP-je na nov comp, no to težavo sem sedaj rešil, sedaj imam pa težavo connectat se na internet.
Zanima me ali je potrebno kakšna posebna nastavitev v BIOS-u, na plati (Gigabyte GA-K8NF-9 nf4 S939),...???
Imam kabelski internet (modem Thomson se mi zdi), preko Arnesa -orig. je provider Telemach, sem šel čez navodila, nastavil potrebne nastavitve v Network connections itd. I
konca v taskbaru prikazuje, da je narejena povezava, a ko poskušam iti na internet preko IE, mi ta izpiše da ni povezave. Tudi pingal sem Arnesov strežnik, a neuspešno.
Kaj bi lahko bilo narobe???
ZaGeR ::
To je mene tut zabavalo pa sem stisnil oni gumbek na modemu zadaj Reset taki mali beli pol pa je prijel internet probaj niaš kaj za zgubit :)
Let there be ROCK!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2933 (2706) | theBill |
» | SiOL optika: težave z uploadom ter telefonijoOddelek: Omrežja in internet | 1622 (1525) | fosil |
» | modem se poveže, internet ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1219 (1056) | rimljan |
» | win 2k Pro; kako vzpostaviti kabelsko povezavoOddelek: Operacijski sistemi | 1364 (1208) | pivmik |
» | ISDN modem Siemens Gigaset 3070 problem pri povezovanju ... urgentnoOddelek: Omrežja in internet | 1493 (1379) | SkIDiver |