Forum » Zvok in slika » slušalke, mikrofon in zvočniki
slušalke, mikrofon in zvočniki
ekma234 ::
A mi lahko nekdo pove kako se naštima oz. razdeli zvok, da človek sliši na zvočnikih glasbo igre ki jo špila, po mikrofonu in slušalkah se pa pogovarja s soigralci (prek msn al pa kak drug program - če lahko kaj priporočate?)
- premaknilo iz Znanost in tehnologija: OwcA ()
cewc ::
Mene tudi to zanima, ker najbrž more biti kakšna nastavitev, da človeku ni treba stalno šariti za kišto in prekljapljati jacke.
Jaz imam zvočno live 5.1 in navadne zvočnike, ter platronics slušalke z mikrofonom. Rad bi da zadeva deluje in da imam vse vštekano (brez prekletega preklapljanja)
Jaz imam zvočno live 5.1 in navadne zvočnike, ter platronics slušalke z mikrofonom. Rad bi da zadeva deluje in da imam vse vštekano (brez prekletega preklapljanja)
cewc ::
Ja se, samo meni je bilo rečeno, da se kvaliteta zvoka zelo poslabša, tako na zvočnikih kot na slušalkah....Ta varjanta torej odpade
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kvaliteten mikrofonOddelek: Zvok in slika | 4472 (4111) | Arey |
» | Problem z mikrofonomOddelek: Pomoč in nasveti | 1262 (1066) | Bye |
» | Prijatelji na skype slišijo kar poslušam!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1659 (867) | Assass1n |
» | Kupil Slušalke - Razočaran ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3015 (2269) | shadeX |
» | Kako imate priklopljene zvočnike + slušalke?Oddelek: Zvok in slika | 2370 (2161) | vlak |