Forum » Zvok in slika » nVIDIA nastavitve???
nVIDIA nastavitve???
riko ::
Jaz imam že teden dni moro, ker ne znam in ne morem povezati prenosnika (HP Compaque xn 9105), nVIDIA GeForce4 420 Go kartica. POvezal sem TV preko video-S činč kabla, pa ni nobene slike na TV. TV Tool program mi javi, da nimam TV Chipa.
V nastavitvah grafične kartice ne najdem funkcije clon, ki je opisovana v navodilih.
Lahko prism za pomoč, kako in kje nastaviti nVIDIO, naložil sem zadnje driverje iz strani HP, kjer je zadnja verzija iz marca letos.
PLS HELP, Riko
V nastavitvah grafične kartice ne najdem funkcije clon, ki je opisovana v navodilih.
Lahko prism za pomoč, kako in kje nastaviti nVIDIO, naložil sem zadnje driverje iz strani HP, kjer je zadnja verzija iz marca letos.
PLS HELP, Riko
- zaklenil: CaqKa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | XFX prekinja sodelovanje z nVidioOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 8839 (7938) | xyxyxyxy |
» | povezava med TV in PC preko VGA ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 3223 (2980) | jlpktnst |
» | Nvidia dohiteva ATI (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11458 (9486) | matter |
» | Nvidia Geforce 7300GS - TV izhod ne dela aka. a sem bil norc, da sem to kupil?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1751 (1581) | Realman |
» | nVidia z dobičkomOddelek: Novice / Rezultati | 2377 (2377) | undefined |