Forum » Programska oprema » Mam neki zajebani virus/worm/spyware,... kateri Anti-Viruse disenejbla/briše njihove file
Mam neki zajebani virus/worm/spyware,... kateri Anti-Viruse disenejbla/briše njihove file
mtosev ::
Mel sem Norton IS 2004 (original) in se je začel čudno obnašat in potem je pod statusom pisalo: "Tampered".
Šo sem na AVG Free in tudi tega je nekaj začelo zajebavati. To piše: "Update was unsuccessful.
Can not initialize the update interface. Installation of AVG Free Edition is probably damaged. Please reinstall AVG Free Edition."
Click
Več nevem kaj da naredim.
Windows Update stran tudi nemorem odpret (ERROR).
Šo sem na AVG Free in tudi tega je nekaj začelo zajebavati. To piše: "Update was unsuccessful.
Can not initialize the update interface. Installation of AVG Free Edition is probably damaged. Please reinstall AVG Free Edition."
Click
Več nevem kaj da naredim.
Windows Update stran tudi nemorem odpret (ERROR).
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Myth ::
Klikni in poskusi online preverit za virusi.
Pa poskusi kakšen Ad-Aware al pa Spyware program, Spybot S&D.
Pa poskusi kakšen Ad-Aware al pa Spyware program, Spybot S&D.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
mtosev ::
Finta je v tem da nič nikoli ne najde.
Ko AV skerina lepo pa mam po 200-300MB na disku prosto pa se vse zasede (očitno virus ali kaj že je lepo prostor zasede in pri AV pride od errorja ali pa ga zajebe). Rabo bi nekaj kaj bi PC pregledalo pred vstopom v Windows. Pa v Temp mapi pod local settings mam file z začetkom FNA****.*** in različne končnice. So pa po 80-120 MB al več. Ko hočem izbrasat pa dobim access denied ali pa izbrišem in čez 5-6s so spet tam.
Ko AV skerina lepo pa mam po 200-300MB na disku prosto pa se vse zasede (očitno virus ali kaj že je lepo prostor zasede in pri AV pride od errorja ali pa ga zajebe). Rabo bi nekaj kaj bi PC pregledalo pred vstopom v Windows. Pa v Temp mapi pod local settings mam file z začetkom FNA****.*** in različne končnice. So pa po 80-120 MB al več. Ko hočem izbrasat pa dobim access denied ali pa izbrišem in čez 5-6s so spet tam.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
steev ::
Probej z Varnim zagonom. Ko przges komp, pa se ti neki nalaga, prtiskej F8 pa dej safe mode. Pa se prjav pol kot admin. Use isto, sam neta ni, grafika je slabsa, pa zazenejo se sam tanajpomembejsi procesi (brez spaywera, virusov, trojancov).
Pa si ze prej zoldi ksne program za SpyWare pobrista, pa viruse, pa trojance.
Spyboot S&D in AdAware za spyware, NOD32 za viruse, tds3 in trojanhunter pa za trojance.
Meni je dost pomagal tudi Ewido, ki ti lahko preisce procese, ki tecejo v ozadju.
Lahk si pomagas tut z HijackThis s katerim pregledas, kateri procesi se zaženejo ob vklopu compa.
(opomba: zlo mocno orodje s katerim si lahk zjebes comp). Pregelj si procese, kateri ti tečejo v ozadju (ctrl + alt + del). Pa ce ti je ksn sumljiv ga upis u googla, izpisale se bojo ksne strani k se stem ubadajo.
npr.:
blabla.exe
risk(1-5): 6
In bos vedu, da je neki sumljivga.
Če pol ne bo nč, pa /format c: Pa na nou windowse (linux) gor, pa pol pazi kaj delas na netu ipd.
Toj to!
Lp!
Pa si ze prej zoldi ksne program za SpyWare pobrista, pa viruse, pa trojance.
Spyboot S&D in AdAware za spyware, NOD32 za viruse, tds3 in trojanhunter pa za trojance.
Meni je dost pomagal tudi Ewido, ki ti lahko preisce procese, ki tecejo v ozadju.
Lahk si pomagas tut z HijackThis s katerim pregledas, kateri procesi se zaženejo ob vklopu compa.
(opomba: zlo mocno orodje s katerim si lahk zjebes comp). Pregelj si procese, kateri ti tečejo v ozadju (ctrl + alt + del). Pa ce ti je ksn sumljiv ga upis u googla, izpisale se bojo ksne strani k se stem ubadajo.
npr.:
blabla.exe
risk(1-5): 6
In bos vedu, da je neki sumljivga.
Če pol ne bo nč, pa /format c: Pa na nou windowse (linux) gor, pa pol pazi kaj delas na netu ipd.
Toj to!
Lp!
:|
Myth ::
Idi v nadzorno ploščo, dodaj/odstrani programe pa tiste programe, ki se ti zdijo sumljivi zbriši. Tudi tega Av-ja. Pa če sumiš kakšno stvar iz WU strani, daj pogled pokaži skrite mape datoteke. Pa v Windows mapi odstrani tisti update. Če se da, preveri, kateri update je za kaj, da ne boš vse odinštaliral. Kaj več ne vem.
Jaz bi vse te programe zalaufal. Fukno dol AV pa IS pa vse sumljive programe. Zbrisal v Program Files sumljive mape.
Jaz bi vse te programe zalaufal. Fukno dol AV pa IS pa vse sumljive programe. Zbrisal v Program Files sumljive mape.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 649556 (7093) | Domini tm |
» | Noče "varno odstranit" zunanjega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3595 (2881) | mare4444 |
» | dobra in slaba stran NortonaOddelek: Programska oprema | 1483 (1349) | vidi |
» | So sledeci procesi wormi:Oddelek: Pomoč in nasveti | 1492 (1224) | alesrosina |
» | Norton Antivirus se slabša, kakšna je alternativa... (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 9429 (7681) | fruti |