Forum » Navijanje » Vmod GF2 MX 64MB SDR OEM
Vmod GF2 MX 64MB SDR OEM
dxx ::
Stvar je taka. Od enga kolega dobil zastonj omenjeno kartico, in ker trenutno nisem v službi res nimam drugega dela kot da jo poskušam ekstremno navit. Prebral sem cel 'preberi me' pa nisem našel nič kaj dosti uporabnega, ker so tam vsi regulatorji voltaže tisti s 5 nožicami ali pa taki kot so na MB, jaz pa imam na MX-u mosfet s dvemi (tremi) nožicami. Na njem so oznake APL1084 in v drugi vrstici AE211. To je to!-TO263 Package
To je pomoje za GPU, ker pomoje se RAM napaja direkt iz AGP.
Kako bi sedaj povečal voltažo na GPU, kam naj bi kaj prilotal, katere upore moram pricint, če se komu še da kaj s tem ukvarjat
To je pomoje za GPU, ker pomoje se RAM napaja direkt iz AGP.
Kako bi sedaj povečal voltažo na GPU, kam naj bi kaj prilotal, katere upore moram pricint, če se komu še da kaj s tem ukvarjat
dxx ::
Sem si še enkrat ogledal tvoje popotovanje, fora je da tvoj Unisen in moj nevemkajže imata sigurno nekaj skupnega. Samo da pri sebi ne najdem tiste sense, ali vsaj kaj takšnega z isto funkcijo.
Teorija mi je znana, prepričati mosfet da GPU prejema manj V kot v resnici jih . Dej če se ti da, mal preštudiri tist moj čipek.
Teorija mi je znana, prepričati mosfet da GPU prejema manj V kot v resnici jih . Dej če se ti da, mal preštudiri tist moj čipek.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vodno hlejenje by GUFY (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 10666 (6535) | gamer |
» | Problem z Volt modom na GF4 TI4200 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7117 (5625) | _Dejan_ |
» | Homemade fan controler (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 11546 (9610) | SodVina |
» | Epox RDA in Vddr modOddelek: Navijanje | 1633 (1340) | _Dejan_ |
» | hardwareska upočasnitev fanovOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1361 (1214) | TESKAn |