Forum » Kaj kupiti » kateri ram
kateri ram
mi_c_ho ::
Ker imam zdej 2X256MB Twinmos dual channel 3200 sem se odloču, da bi kupu še 512MB. Plata je pa 8rda+ rev. 2.1. Zdej pa ne vem katere rame nej kupim. V mislih mam twinmose za 10K al pa corsair za 15K. A se mi splača dat 18K za twinmose speed premium ker jih ne mislm navijat?
LP
LP
Sami ::
Če jih ne misliš navijat ne bo na privzetih frekvencah nič hitreje, kot če kupiš prve najcenejše no-name rami, ki jih vidiš.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Tugo ::
zaradi kompatibilnosti je najboljs, ce kupis Twinmose. Dobis jih pod 12k in bo to to ;)
lp, T.
EDIT: če boš kupil Speed Premium za 18k, te bojo prvotni rami bremzal in je tole nespameten nakup. Če imaš pa Twinmos/Winbond, potem bi bilo veliko boljše!
lp, T.
EDIT: če boš kupil Speed Premium za 18k, te bojo prvotni rami bremzal in je tole nespameten nakup. Če imaš pa Twinmos/Winbond, potem bi bilo veliko boljše!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tugo ()
mi_c_ho ::
Kupil se jih pri Mlacomu samo so se malo podražili, dal sem malo pod 12k.
T(RAS, Active to Precharge) - 8
T(RCD, Active to CMD) - 3
T(RP, Precharge to Active) - 3
Cas Latency - 2,5
Voltage: 2,6Vdimm +/- 0,1V
T(RAS, Active to Precharge) - 8
T(RCD, Active to CMD) - 3
T(RP, Precharge to Active) - 3
Cas Latency - 2,5
Voltage: 2,6Vdimm +/- 0,1V
TribesMan ::
Danes sem tud jaz nabavil dve ploscici navadnih TwinMOSov 512MB... Zadeva dela na 220MHz@2-2-3-7 pri 2.9V... Dokaj spodobno za ta denar.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
TribesMan ::
Ne bo slo... na 2-2-2-x ne laufajo pa da se ubijes. Imajo iste sindrome kot vsi Twinmos RAMi z Twinmos cipi, RAS-CAS mora bit nujno 3 ce hoces da se masina sploh vzge...
Sam je tud to dovolj dobro za to ceno... vsaj zame ;) Zdej mam koncno mir pred windows low virtual memory opozorili, ker ne uporabljam Page Filea, 2GB RAMa je ocitno dovolj za vse moje programe :D Je pa res da 90% casa rabim manj kot 400MB RAMa.
LP
TribesMan
Sam je tud to dovolj dobro za to ceno... vsaj zame ;) Zdej mam koncno mir pred windows low virtual memory opozorili, ker ne uporabljam Page Filea, 2GB RAMa je ocitno dovolj za vse moje programe :D Je pa res da 90% casa rabim manj kot 400MB RAMa.
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Good Guy ::
kup si ocz vx za 55k ti jih zrihta jim22
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | So tile poceni Apacer RAMi pri PC-DOMu za kaj? Se kaj navijajo?Oddelek: Kaj kupiti | 1707 (1051) | OZZY |
» | Kdo je car pa da mi dobi ene RAM-e ????Oddelek: Kaj kupiti | 1649 (1029) | DjTonic |
» | Iščem dobre - res dobre RAMe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9266 (6994) | WhiteWolf |
» | twinmos twister PC3700 C2 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 7580 (5712) | mare87 |
» | Twinmos pri Mlacomu!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 9548 (6011) | AtaStrumf |