Forum » Zvok in slika » KYRO XP TOOLS
KYRO XP TOOLS
Kriko ::
Imam novo Kyro 2 in instalirane PowerVR driverje, probal pa sem tudi original z CD-ja 7.89.
Instaliral sem KyroXP tools, ampak imam problem. Ko želim odpret Clock Speed ali System info/Kyro info dobim naslednje sporočilo: Invalid Variant Operation, če kliknem OK, se mi prikaže pri Speed Clock pokaže orodje za nastavljanje Mhz samo nima številk in je neuporabno. Če pa želim odret System info/Kyro info se tudi pokaže stran Kyro info samo brez useh opisov. Probal sem večkrat ponovno instalirat ampk vedno isto. Zdaj ne vem če drugo dela v redu (prikaže se prav) in zakaj se mi to dogaja.
kaj mi lahko kdo pove kje dobim kake nastavitve za Kyro 2 in če opstaja kako drugo orodje?
Instaliral sem KyroXP tools, ampak imam problem. Ko želim odpret Clock Speed ali System info/Kyro info dobim naslednje sporočilo: Invalid Variant Operation, če kliknem OK, se mi prikaže pri Speed Clock pokaže orodje za nastavljanje Mhz samo nima številk in je neuporabno. Če pa želim odret System info/Kyro info se tudi pokaže stran Kyro info samo brez useh opisov. Probal sem večkrat ponovno instalirat ampk vedno isto. Zdaj ne vem če drugo dela v redu (prikaže se prav) in zakaj se mi to dogaja.
kaj mi lahko kdo pove kje dobim kake nastavitve za Kyro 2 in če opstaja kako drugo orodje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kyro2 4500 mnenja?Oddelek: Kaj kupiti | 974 (805) | JanezH |
» | Moja grafikulja ali monitor?Oddelek: Pomoč in nasveti | 995 (881) | cahahopie |
» | GF1 nice price :) (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5257 (4562) | Shadowman-x |
» | Kyro II nima več smisla!Oddelek: Zvok in slika | 1828 (1158) | o |
» | grafična kartica !Oddelek: Zvok in slika | 1973 (1532) | ABX |