Forum » Pomoč in nasveti » imam problem z slo-tech stranjo
imam problem z slo-tech stranjo
simoncek ::
Živjo!
Že nekaj časa imam problem z to stranjo in sicer mi jo čudno odpre. Vmes je polno praznega prostora , tako če hočem kaj prebrat, moram zmerom vlečt spodnji drsnik da se premaknem čist na desno kjer je vsebina.
Prosim če mi kdo pomaga. Kaj moram nastavit da bo stran delala normalno. Problem se pojavi pri katerimkoli brskalniku.
Že nekaj časa imam problem z to stranjo in sicer mi jo čudno odpre. Vmes je polno praznega prostora , tako če hočem kaj prebrat, moram zmerom vlečt spodnji drsnik da se premaknem čist na desno kjer je vsebina.
Prosim če mi kdo pomaga. Kaj moram nastavit da bo stran delala normalno. Problem se pojavi pri katerimkoli brskalniku.
simoncek
- zaklenil: kuglvinkl ()
kuglvinkl ::
Pošlji v oddelek Slo-tech v temo Prijavljanje napak. pripiši še čas in uporabljeni browser.
Your focus determines your reallity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | php seje javascript timerOddelek: Programiranje | 1860 (1609) | Netrunner |
» | Počasno loadanje spletnih strani v vseh browserjihOddelek: Pomoč in nasveti | 1434 (916) | mat3 |
» | Zahtevnejše gostovanje, kje? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10245 (7329) | Mati |
» | Wordpress plugin ?Oddelek: Izdelava spletišč | 1037 (705) | Tody |
» | <b>Ali SLO-TECH izgublja na kakovosti?</b> (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 4646 (3683) | whatson |