» »

prenosnik z dobro avtonomnostjo baterije

prenosnik z dobro avtonomnostjo baterije

pazii ::

Rad bi imel prenosnik z avtonomnostjo batrije 5h ali več, tipkovnico, ki mi bo omogočala pisanja velikega števila vrstic kode, touch padom, ki me ne bo spravljal ob živce in ki bo ustrezal WiFi standardom, da se bom lahko povezal na net na faxu.

To je vse!

Prenosnik bom uporabljal večinoma za programiranje. Aja pa približno 350k mislim odšteti zanj.

Zaenkrat mi je v oči padel ta model: Toshiba Tecra S1 za 360k SIT

Ta ima avtonomijo baterije 7h.

Seveda se ne bii branil tudi kakšnega Acerja za manj denarja (Bom lahko preostali danar za pivo zapravil:D ). Solo-Tro-note... pa ne pride v poštev (Preveč lastnikov le teh jamra, da niso zadovoljni). Tudi kakšne boljše ločljivosti zaslona se ne bo branil, ampak vem da je to drago:( .

Torej z mnenji na plano. :\
  • spremenil: pazii ()

OwcA ::

Kakšen IBM serije T bi bil verjetno najboljša izbira. Če si pripravljen dati malo (in kupiš v tujini, drugače veliko) več tudi Sony VAIO serije S.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

dejvidlj ::

Osebno se mi zdi tale ponudba za Toshiba Tecra S1 odlična, gre za zelo ugodno akcijo, redna cena je verjetno višja vsaj za kakih 400 evrov. Ne bi pa tako hitro nasedel na obljube o vzdržljivosti baterije, ki so navedene v takih specifikacijskih tabelah. Tudi za Dell D600 piše na netu, da zdrži do 5 ur, realno pa zdrži dobre 3 ure, tko da se mi zdi, da tudi ta tecra realno zdrži manj, mejbi kakih šest ur, sam kokrkol že, je to eden naj laptopov kar se vzdržljivosti baterije tiče. Vsekakor je bolj vzdržljiva kot na seriji t42, razen t42p, ta je drag kot žefran:D .
Don`t worry, be happy

OwcA ::

Kaj pa kakšen iBook? Ti imajo takisto odlično vzdržljivost. Seveda le pod pogojem, da si pripravljen delati pod OS X ali Linuxom.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

pazii ::

Večinoma bom uporabljal Windowse. Mi je pa ta Tecra vedno bolj všeč. Sam vseeno me muči, da ni slučajno kašna boljša varijanta. Vem, da boljše avtonomnosti nima noben prenosnik, ampak zadovoljen bi bl tudi z malo manj in malo manj denarja ali isto ceno in boljše komponente. Večina prenosnikov ima avtonomnosti manj kot 3 h. To pa ni zame. Bom še malo raziskal...

neoto ::

Solonote - brez posebnih pripomb, baterija zdrži do 4 ure (ponavadi pri normalnem delu 3.5 h)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Koliko je vreden računalnik?

Oddelek: Kaj kupiti
112261 (1783) 54j0
»

Najkvalitetnejše firme prenosnikov

Oddelek: Kaj kupiti
244170 (3747) bond007
»

Prenosnik do 1200evrov

Oddelek: Kaj kupiti
182325 (1971) roli
»

HP NX5000

Oddelek: Kaj kupiti
191350 (1226) dejvidlj
»

prenosnik...

Oddelek: Kaj kupiti
242095 (1893) andrej

Več podobnih tem