Forum » Strojna oprema » Polovička RAMa
Polovička RAMa
drejch ::
Pri menjavi HDD-ja sem moral umakniti RAM, da sem lahko disk zamenjal. Po menjavi pa mi prepozna samo polovičko RAMa. Namest prejšnjih 256 jih prepozna okol 130. Kaj ga to serje in kaj lahko nardim, da bo ta revšna spet cela laufala?
Jeebs ::
Poglej, če si obe RAM ploščici (predvidevam, da sta 2) dobro vtaknil nazaj v reže. Obstaja pa tudi majhna možnost, da si kaj skuril na žalost. BTW, RAM si moral umaknit, ko si DISK inštaliral???
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
Ma ja, k je taka kišta, da se je glih narob zataknu, pa ni šu disk ven.
A je zdej vsaj ta polovička za ponucat, za prvo silo, al je kej vprašljivga pr uporabi le tega?
A je zdej vsaj ta polovička za ponucat, za prvo silo, al je kej vprašljivga pr uporabi le tega?
Eboran ::
Se mi je že tudi zgodilo, pri meni je bilo to, da nisem dobro vstavil rama (ni bilo kontakta), probaj ven vzeti in ponovno not dati
dxx ::
Res je probi ven vzet, pa nazaj dat, pa BIOS reset probi.
O uporabnosti palčke sicer malo dvomim če je res skurjena. Probi s kakšnim programom testirat. Mislim da je eden takih memtest
O uporabnosti palčke sicer malo dvomim če je res skurjena. Probi s kakšnim programom testirat. Mislim da je eden takih memtest
Bom dons stestiru RAM. če je skurjen. In če je, kako izberešnajprimernejši RAM za mašino? Mam plato Matsonic MS9147c, na kaj naj bom najbolj pozoren?
dxx ::
Če si igičar je sedaj pravi čas za nadgradnjo RAM-a.
Izberi ga vsaj 512MB, 200MHz(400MHz), CAS latenca naj bo čim manjša.
Izberi ga vsaj 512MB, 200MHz(400MHz), CAS latenca naj bo čim manjša.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem in cudno z amd procesorjemOddelek: Pomoč in nasveti | 646 (543) | easyrider3 |
» | Racunalnik kar ugasneOddelek: Pomoč in nasveti | 4462 (4063) | pol3ni |
» | DFI NF4 Ultra-D smoking&burning... (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Strojna oprema | 12393 (8478) | Primoz78 |
» | overlockanje AMD64 3200 venice (noobish question) (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5645 (3899) | _Dejan_ |
» | Ugasnjen racunalnik se skuriOddelek: Pomoč in nasveti | 2132 (1623) | Macketina |