Forum » Strojna oprema » Zakaj mi ob zagonu win spremeni resolucijo?
Zakaj mi ob zagonu win spremeni resolucijo?
JIM22 ::
Začelo se mi je pojavlati, da ko se win xp začnejo zaganjati mi vrže resolucijo na 640x480 in 4-bite barve. Dogaja se pa dost različno, enkrat normalo zažene na 1280x1024 in 32-bit, drugič na 640x480 in 32-bit in največkrat na 640x480 in 4-bit. Zadeva me že pošteno jezi .
Danes sem naredil format in ugotovil, da je blo vse ok dokler nisem dal gor SP2. Zdaj ne vem kaj me zajebava, al WIN ali kompjuter.
Vse je pa dosti navito. Proc AMD 64 s.939 3000+ na ene 2900mhz, fsb 322, ram na 262 z timingim 2-2-2-5.
Ve mogoče kdo za rešitev tega problema.
Danes sem naredil format in ugotovil, da je blo vse ok dokler nisem dal gor SP2. Zdaj ne vem kaj me zajebava, al WIN ali kompjuter.
Vse je pa dosti navito. Proc AMD 64 s.939 3000+ na ene 2900mhz, fsb 322, ram na 262 z timingim 2-2-2-5.
Ve mogoče kdo za rešitev tega problema.
Digitalni marketing, nastop na spletu v naročnikovem imenu.
Vsi na FB pridružite se itVision :)
- spremenil: JIM22 ()
TechStreme ::
to je nekaj z gonilniki grafične ali gonilniki monitorja... poskus zamenjat gonilnike monitorja in grafične... vrjetno bo to pomagalo.
Ph2 940BE 3.6GHz; MSI K9A2 Platinum; 2×2Gb DDR800 4-4-4-12 CR1; 2×4850 CF
Ubistvo mam win brez popravkov. Samo sem dal pol še sp2 gor. Pizdarija.
Zamenjal sem gonilnike za grafično, plato,... Samo še za monitor nisem nič menjal. Ubistvu jih sploh nimam. Bom pogledo na netu če so kje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JIM22 ()
joeblack ::
a maš mogoče >TV out vklopljen?
Ker jaz sem mel podoben primer na mojem Radeonu, ko sem imel vklopljen TV out se mi je računalnik zaganjal na resoluciji 640x480.
Ker jaz sem mel podoben primer na mojem Radeonu, ko sem imel vklopljen TV out se mi je računalnik zaganjal na resoluciji 640x480.
Talking on flat is easy!
Mislim, da Tv out ni vkloplen. Iskal sem tud driverje za monitor in ni blo prevlkega uspeha. Bom juter probal kaj več najdet. Drugače driverji od grafične pa zaznajo monitor tak model kot je.
Sam kok se mi čezdalje bol dozdeva je bol problem v hardware.
Sam kok se mi čezdalje bol dozdeva je bol problem v hardware.
ginekolog ::
jaz sem imel to zadevo, jako čudno. Pa sem vrglel dol driverje, vse spucal, nove gor, pa je.
Divers do it deeper.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ATI crossfire...Oddelek: Zvok in slika | 1660 (1189) | aha981 |
» | (K)Ubuntu in driverji za grafično 8600gtOddelek: Operacijski sistemi | 1661 (1557) | c0ck4m0u53 |
» | ATI, tv out in linux?Oddelek: Operacijski sistemi | 1266 (1066) | strel |
» | Grafična karica in televizijaOddelek: Strojna oprema | 1285 (950) | ||_^_|| |
» | Katero grafo za 2D oblikovanje????Oddelek: Kaj kupiti | 1233 (1060) | Jux |