» »

Cold fear

Cold fear

Mirč ::

Igra kdo to igro.
in še link

lp
mirč

jeryslo ::

Igram in mi je zelo všeč, razen kamere, ker je samo ena praktično uporabna. Pa zelo realistično so naredil premikanje ladje:).

Stampl ::

pa k boste kliknili na link pa vnesli starost :\ vnesite datum, da ste stari vec kakor 18 let ker drgacne boste mogli videt par stvari:P :P

je grozna kr
kamero so edino malo zajebali
grafika,efekti in realističnost ter zvok je odlična
lp

mtjz33 ::

Meni je igra zelo všeč,kljub malo lesenemu vodenju lika,ter merjenju.Po dolgem času,za spremembo,je prijetno tudi to,da ne moreš vsepovsod shraniti položaja.Mogoče,kasneje na kakšni težji nalogi,ne bom ravno užival,ko bo treba 10x ponavljati.Zanimiva je tudi morska bolezen,ki pa kot sem opazil,začuda deluje le zunaj.Aha,zombijev se znebimo šele z strelom v glavo.Splača se tudi pohiteti do trupla,kjer največkrat dobimo municijo za pištolo,ker le ta hitro izgine.Ker so člani posadke Rusi,nam je kaj kmalu navoljo tudi dobri stari Kalašnikov.Orožja je kar nekaj,naj pa ostane presenečenje.Naj povem le ,da je tretje orožje nekakšen ruski experiment.V igro je tudi vključeno dobro staro iskanje najrazličnejših predmetov za odpiranje vrat,pobiranje različnih dokumentov,dnevnikov posadke....

zanimivo je tudi to da se celi špil dogaja na ladiji
zanimivo
lp

jeryslo ::

mirč:
Predvidevam da še nisi prišel do konca, kajti malo pred polovico igre boš prišel na naftno ploščad in tam se začnejo resni boji. Tista ladja je bolj "priprava", trening za prihod na ploščad.:)

Danes em jo komaj začel igrat tak da nevem sem mislo da se odvija samo tu.
Res enkratna igra

lp

kako ste ubil zadnjega bosa. kje moreš stati ali kako da te ann pobere z helikopterjem.
lp

Sami ::

Sem jo probal, potem pa takoj zbrisal, ker je kamera v k****.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

OmegaM ::

Tudi jaz sem komaj zacel igrati.Svetoven spil, venda pa se mi ze na zacetku zaj..... nasel sem neki elektrosnski kljuc za vrata, nikjer pa ne najdem kode za vrata
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!

jaz sem jo obrno,fajn špil le kamera ga sera ,se navadiš pa je fajn.
lp

Ze resil tezavo ..... ko bi le pogledal tam prej :8)

Sydk ::

OmegaM: kaj ko bi povedal kje je to TAM, ker jaz isto ne najdem :D

Ahm, ce se spomnis ko gres ces prostore posadke, pola pa prides v hodnik kjer prides na levo fo kapitanovega prostora, na ravnost pa imas na eni strani tuse na drugi pa so neki prostori.Na desno pa itak nemres nikam ker gori.No, tam gres cez one prostore (ne cez tuse), pa prides vun kjer vidis ogenj.Tam gres proti ognjuin na desni strani imas stopnice ko vodijo nekam gor na most (s tem mislim na kapitanov most).

Upam da sem kaj pomagal.

LP, pa lepi igraj:D

A mi kdo ve povedati kje najdem dekomination room?Sem na platformi pa se mi zdi da sem jo nekje posteno zluftal.Pa letam ze v krog.

Hvala

SynTax64 ::

Ei meni se tudi igra zelo dopade :)) :))

Ful je scena ko mores ljudi v glavo strelat, pa jim razleti kot petarda:D :D :D

Z eno besedo povedano SPECIJALNA igrica!!!!
>:D >:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prince of Persia: The Sands of Time (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
19711693 (1154) MojsterX
»

FarCry (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

64746898 (20821) X-Hair

S.T.R.A.H

121843 (1451) Tilen
»

Call of Duty: united offensive (strani: 1 2 )

706881 (3878) hunter01
»

Chaser - pomoč

451372 (1050) WildTHink

Več podobnih tem