Forum » Kaj kupiti » Kateri router naj kupim
Kateri router naj kupim
feliche ::
Ker mi je začel moj dosedanji router BENQ ESG 103 nekaj "štekat" /gor mam prklopljene 4 PC / - pa vsi nekaj dol vlečejo hkrati z Emulo in DC++ / a to tolko obremeni pasovno širino /mam 1024/256, da ne morem normalno surfat /sem na kablu/.
Drugače pa se ogrevam za LEVEL ONE FBR1418TX za cca 10 k in med LINKSYS BEFSR41 za cca 15 k. Kaj mi kdo priporoča od teh dveh ali kakšnega drugega do cca 20 k.
Drugače pa se ogrevam za LEVEL ONE FBR1418TX za cca 10 k in med LINKSYS BEFSR41 za cca 15 k. Kaj mi kdo priporoča od teh dveh ali kakšnega drugega do cca 20 k.
OldSkul ::
Šteka ti? Lahko, da zaradi tega, ker ti vsi rač. snemajo in seveda ti nič ne ostane za srfanje. Daj omeji pasovno širino rezervirano za download. Drugo pa je če se ti router resetira, obeša, ker ga P2P programi preveč obremenijo.
Zdaj če boš že zamenjal moraš vedet, da je Level One šrot. Kupi Linksys-a.
Zdaj če boš že zamenjal moraš vedet, da je Level One šrot. Kupi Linksys-a.
Dead_Eye ::
gor mam prklopljene 4 PC / - pa vsi nekaj dol vlečejo hkrati z Emulo in DC++ /
LOL, pa se še čudiš da sploh še dela. Po mojih izkušnjah se da še dokaj normalno brskat po netu če je upload max. nekje 16kb/s - če daš 20 ali več ne dela več nič. Omeji vsaakemu pc-ju na 4 kb/s uploada pa bi moglo it. Čudno se mi tudi zdi, da se ti router ne obeša, moj planet router ni zdržal emule niti na 1 pc-ju :)
aja še to: vedi da z drugim routerjem ne boš rešil nič, šteka ker ti p2p zapolnijo upload, ne pa zaradi routerja.
The one and only
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Dead_Eye ()
bajsibajsi ::
Izogibaj se LEVEL ONE FBRxxxx routerjev, ker ga bos ob uporabi s P2P moral vsak dan veckrat resetirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | wirless preko routerja iz ene hiše v drugoOddelek: Omrežja in internet | 3013 (506) | Spajky |
» | Router nakupOddelek: Kaj kupiti | 2668 (2430) | jan01 |
» | Ruter, ki je uporeben tudi za P2P in torrentOddelek: Kaj kupiti | 3759 (2481) | pujsek_ |
» | Router ali ADSL povezava ? - prosim za nasvetOddelek: Omrežja in internet | 1226 (1065) | LuckyMato |
» | Kateri router? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5463 (4193) | plavko61 |