Forum » Kaj kupiti » Prenosni MP3 predvajalnik
Prenosni MP3 predvajalnik
marpe ::
Zanima me kateri predvajalnik mi predlagate kupiti tja do 35k (min. 512MB). Malo sem že gledal CREATIVE Muvo n200 512MB.
LP
LP
Pithlit ::
Tema že obstaja, search pa tud ni ne vem kako zahtevna funkcija za uporabo.
Life is as complicated as we make it...
virus =) ::
a se splača kupt mp3 player sports edition od canyona, pa če ma eqalizer
*Pr|m(O)ž
bo@rd@r and plez@vc
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boštjan ()
Pithlit ::
Vi torej raje sem not pišete in upate na odgovore namesto da bi uporabili iskanje in poiskali temo v kateri je skoraj vse že odgovorjeno. Se mora pa zelo muditi.
Life is as complicated as we make it...
Stampl ::
imam enak mp3 kakor je v linku tazadnjem ampak ko priklucim na usb dela normalno potem pa izklucem in vtaknem baterijo pa v meniju dela nor,malno ko pa zazenem pesem predvaja 3sec pa se kr ugasne....tak zelen enkran nardi..in se ugasne. pa tudi v meniju je ze naredu..star je 1 dan a je mozno da je baterija prazna, k je kuplena nova?
crni999 ::
Meni dela brez problema in sem zadovoljen, razen slušalke sem dal druge, ker imajo original prekratek kabel.
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tpad C450 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 23628 (10946) | k4vz0024 |
» | Izbiram med Mp3 playerji--->prosim svetujte mi (do 20.000 SIT)Oddelek: Kaj kupiti | 2068 (1882) | d3k0 |
» | Nokia 3230 vs SEk750iOddelek: Mobilne tehnologije | 946 (878) | Sba |
» | Ali jekdo izmed vas kupil Usb igračko imenovano YOYO(mp3 player) ?Oddelek: Kaj kupiti | 1380 (798) | zuz3k |
» | eMSN na Nokia 6680Oddelek: Mobilne tehnologije | 1442 (1268) | BikeFan |