Forum » Zvok in slika » Notebook in zvočniki
Notebook in zvočniki
jernejc ::
Pozdravljeni!
Kupil sem novega laptopa (Toshiba Satellite), in imam sledeči problem. Ko priklopim zvočnike (izhod za slušalke) imajo zvočniki ZELO čuden zvok (zelo glasne visoke frekvence, da gredo kar skozi uho, ter zelo slabe bass-e, ce pa je stvar malo bol naglas,pa se slisi kot da bi bilo prevec bass-ov (nasicenje-prdenje) kljub temu da bass-ov sploh ni. Zvočniki so 100% uredu.Probal sem ze vse mogoce l..equalizer,nove driverje, sorround je izklopljen........, zvok je v vseh programih čuden, tudi sistemski od winsow. Kaj bi lahko bilo se narobe???????
Kupil sem novega laptopa (Toshiba Satellite), in imam sledeči problem. Ko priklopim zvočnike (izhod za slušalke) imajo zvočniki ZELO čuden zvok (zelo glasne visoke frekvence, da gredo kar skozi uho, ter zelo slabe bass-e, ce pa je stvar malo bol naglas,pa se slisi kot da bi bilo prevec bass-ov (nasicenje-prdenje) kljub temu da bass-ov sploh ni. Zvočniki so 100% uredu.Probal sem ze vse mogoce l..equalizer,nove driverje, sorround je izklopljen........, zvok je v vseh programih čuden, tudi sistemski od winsow. Kaj bi lahko bilo se narobe???????
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Pithlit ::
Zvočnike se načeloma priklaplja na line-out in ne na phone-out. Torej na neojačan izhod. Probaj s kakšnim EQ-jem popravit.
Life is as complicated as we make it...
Vem da se priklaplja na line-out, CE JE , sam jst mam samo phone, pa mikrofon. Ce nisi prebral sm ze napisu da sm probu z eq. popravt pa negre.Zvocniki se tud tko cudn slisjo kt da nebi bli v fazi.Res nevem kaj lahko se sprobam!
sedaj sem še sprobal z mp3 playerja ki sem ga priklopil na mikrofon (vhod), in je na zvočnikih igralo normalno,ko pa sem dal isti komad direktno z rač pa je bil spet cisto.........
A majo slucajno XP-ji kakšen svoj equalizer al pa kej???ker se sprobal res ze vse mozne nastavitve od graficne do winampa do vsega.
A majo slucajno XP-ji kakšen svoj equalizer al pa kej???ker se sprobal res ze vse mozne nastavitve od graficne do winampa do vsega.
Če bo še kdo mel tak problem.
V control panel, je ena ikona od sound kartice, in je not nastavitev da varčuje z baterijami,samo bl gnilo igra....., to je blo to
V control panel, je ena ikona od sound kartice, in je not nastavitev da varčuje z baterijami,samo bl gnilo igra....., to je blo to
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvoka niOddelek: Pomoč in nasveti | 2136 (1185) | Han |
» | ojačevalec za v avtoOddelek: Loža | 3005 (2505) | Joseph033 |
» | Bass kitara na komp (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4128 (3489) | dottor |
» | audigy 2 in zvocniki genius SW 5.1 Home TheaterOddelek: Pomoč in nasveti | 1565 (1392) | Eagel |
⊘ | Audigy 2 in zvocniki Genius SW 5.1 Home TheaterOddelek: Strojna oprema | 1053 (988) | perci |