Forum » Kaj kupiti » Kje kupiti podlogo za misko v Celju?
Kje kupiti podlogo za misko v Celju?

chucki ::
Zanima me kje v Celju kupiti malo bolj kvalitetno podlogo za opticno misko? Imam pa Logitech MX 310......... ve kdo?

Jan987 ::
za opticno misko ne rabis podloge, ce jo pa ze pa jo majo skor v vsaki računalniški trgovini oz. trgovini s tehničnim blagom
Če hočesš natančno kje sem jih jest vidu u merkurju
Če hočesš natančno kje sem jih jest vidu u merkurju

neres ::
jani123: za opticno misko ne rabis podloge
Nevem zakaj vsi to govorijo, res, mi ni jasno. Pa kaj imate računalnike na mizah za biljard?
Po mojih izkušnjah rabiš v večini primerov podlogo za optično miško ravno toliko kot za navadno, kdaj celo bolj. Ker velikokrat so mize polakirane/bleščeče in tega optične miške ne marajo. Pa še zelo slabo drsijo po takih mizah.
Sicer pa imajo kvalitetne podloge tukaj
. Če si študent se prijaviš v njihov servis in dobiš na dom kvalitetno (in brezplačno) podlogo za miško.

Po mojih izkušnjah rabiš v večini primerov podlogo za optično miško ravno toliko kot za navadno, kdaj celo bolj. Ker velikokrat so mize polakirane/bleščeče in tega optične miške ne marajo. Pa še zelo slabo drsijo po takih mizah.
Sicer pa imajo kvalitetne podloge tukaj

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero igračkarsko podlogo za miško do 8jurjev???Oddelek: Kaj kupiti | 2663 (1667) | glinik |
» | Miškin kazalec "šteka", katera podloga??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1371 (1248) | kuglvinkl |
» | Katero podlogo za miško?Oddelek: Kaj kupiti | 1474 (1369) | jurcy |
» | Kero podlogo za optično miš?Oddelek: Kaj kupiti | 1925 (1528) | Imortales |
» | Optične mišiOddelek: Pomoč in nasveti | 1878 (1722) | LuiIII |