» »

Kdaj instalirati SP2??

Kdaj instalirati SP2??

pulsar ::

Od microsofta sem dobil sp2.
zanima ma ali naj ga inštaliram takoj za inštalacijo windowsow ali je bolše da prvo inštaliram vse driverje in programe pa potem sp2.

SasoS ::

Če že sprašuješ...najbolje je da sp2 inštaliraš pred inštalacijo :D (to je integriraš na inštalacijski cd)

barabl ::

Jaz sem najprej inštaliral Windowse SP1,vse gonilnike in programe,nato pa računalnik nadgradil preko interneta na sp2.Vendar pozor,če imaš starejši Bios,se ti bo po namestitvi sp2 računalnik samodejno ugašal......skratka zadeva ne deluje vsaj pri moji Osnovni plošči Asrock P4V8+( Via čipovje ) ni delovalo,enako se je zgodilo,ko sem zamenjal osnovno ploščo z Asus P4P800S-X ( Intel čipovje )z starim Biosom 1007 (27.11.2004),ko pa sem namestil bios 1009 (17.3.2005) zadeva špila kod urica.Moje mišlenje je,če nimaš novejše konfiguracije,jih raje sploh ne nameščaj,lahko pa experimentiraš,samo podatke prej spravi na varno.Namestiš jih pa lahko kasneje,ko namestiš vse programe,ali pa takoj po namestitvi Windowsow"dela" v obeh primerih.

Microsoft ::

Prakticno je vseeno, ce le nimas zasvinjano gor z kakimi ćeskimi programi. Sicer pa, ce devas na novo, das koj po instalaciji se SP2 gor, pol se pa naprej spilas z programi pa goniliki.

by Miah
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Jan987 ::

mislm da je najbolje da ga integriras, pa si bos pr vsaki instalaciji prihranu nekaj cajta.
če ne veš kako to naredit si preber tole

brezimni ::

ali je možno še integrirati katere druge programčke (winrar, win zip, winamp, bs player...), da se avtomatsko naložijo skupaj z inštalacijo xpejev.

Matri[X] ::

Ja je. Prakticno lahko intergriras skoraj vse programe. Vec info. je na msfn.org

Tutankhamun ::

A se da to tut posnet na DVD, tko da lahko botaš iz DVD-ja.

brezimni ::

Po mojem lahko spečeš na dvd in gor vržeš kaj češ od worda korela malih programčkov gonilnikov ...... , morem samo pogruntati še kako

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Predelava windowsa xp

Oddelek: Operacijski sistemi
363251 (2265) zee
»

Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300

458684 (5133) d4rko
»

Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

49247670 (21347) R33D3M33R
»

Shranjevanje Win update popravkov

171733 (1430) neoto
»

Bootable DVD

Oddelek: Pomoč in nasveti
91221 (1056) All

Več podobnih tem