Forum » Omrežja in internet » Canyon CN-BR1 adsl router in nastavitve ?
Canyon CN-BR1 adsl router in nastavitve ?
YenLoWang ::
Oila !
zanima me ce ima kdo izkusnje z Canyon CN-BR1 ruterjem ? namrec v nastavitvah pri PPPoE nisem nasel nikjer za nastaviti DNSe.. kakor sem zasledil pri ruterjih drugih firm. Je to treba sploh nastaviti v ruter? ali je dosti ce so pri vsakem racunalniku posebej?
lp, Yen
zanima me ce ima kdo izkusnje z Canyon CN-BR1 ruterjem ? namrec v nastavitvah pri PPPoE nisem nasel nikjer za nastaviti DNSe.. kakor sem zasledil pri ruterjih drugih firm. Je to treba sploh nastaviti v ruter? ali je dosti ce so pri vsakem racunalniku posebej?
lp, Yen
dukedl ::
ne rabis nc stimat ker roter sam dobi dnse od ISPja..
mene zanima ce ti router odpre port 113? ker men ga na noben nacin noce...ma kdo drug kaksno idejo?
mene zanima ce ti router odpre port 113? ker men ga na noben nacin noce...ma kdo drug kaksno idejo?
lp dukedl
France ::
Kako na tem routerju nadgradiš firmware? Zadeva se mi namreč noče priključit, pa bi še tole probal.
Canyon namreč ponuja . bin datoteko brez navosil, kako jo spraviti v router.
Canyon namreč ponuja . bin datoteko brez navosil, kako jo spraviti v router.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Patriot box office (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6087 (4356) | polde66 |
» | Wireless router canyon cn-wf514Oddelek: Omrežja in internet | 7308 (5313) | jancus |
» | ClarkConnect 3.2 Home Edition - NA POMOČOddelek: Operacijski sistemi | 1646 (1483) | sash |
» | WiFi router CANYON za 14.5 KSITOddelek: Pomoč in nasveti | 1900 (1526) | upirna |
» | wireless omrezje HELPOddelek: Pomoč in nasveti | 1548 (1362) | igz |