Forum » Programska oprema » Windows XP Home Edition
Windows XP Home Edition
Quake ::
Mene pa zanima, kdaj priblizno se bo dalo pri nas uradno kupiti Windows XP Home Edition v angleskem jeziku!
srale ::
enako kot povsod po svetu..trenutno nimam datuma v glavi,mislim pa da 21. oktobra..slo pa 3 mesece po angleški..
|ViPeR| ::
Ja, čakamo in čakamo vendar RTMja od nikoder.
lp
lp
Time is the best teacher; Unfortunately it kills all its students.
MUC ::
Mam RC2 in sem dobil zraven 60 day Activation Key. Ali ima kdo kakšen drug ključ, ki traja dlje? Še to, ali je kdo usposobil ATI TV tuner v XPjih?
Aja, delajo pa hitrej kokr WIN ME, vsaj na TB 1.33G in 512Mb :)
Aja, delajo pa hitrej kokr WIN ME, vsaj na TB 1.33G in 512Mb :)
andrej ::
dr.J: res je. HE bo angleski. Pro bo tudi slovenski.
|ViPeR|: vse ob svojem casu. Trenutno mam se 10 odprtih bugov, od tega so 3 kar pomembni. Nikamor se ne mudi...
|ViPeR|: vse ob svojem casu. Trenutno mam se 10 odprtih bugov, od tega so 3 kar pomembni. Nikamor se ne mudi...
Quake ::
Fantje, se nekaj me zanima...
Ali je Win XP razlicica RC1 ze tako uzitna, da se da z njo delati stvari popolnoma normalno(saj veste, igranje iger, brskanje po netu, programi, etc.).
Ali je Win XP razlicica RC1 ze tako uzitna, da se da z njo delati stvari popolnoma normalno(saj veste, igranje iger, brskanje po netu, programi, etc.).
Tomi ::
To, kar si napisal, je v navzkrižju s pravili, tako da se ne igraj. Vendar imamo na forumu nokio, ki skrbi za te stvari. Več pa ne povem..
metrodusa.blogspot.com
tejo ::
xRoY, če imaš sorodnike v Veliki Britaniji, ZDA ali Kanadi lahko na njih naročiš Windows RC1. Aja, XP-je seveda naročiš pri Microsoftu. So jih ravno pred nekaj dnevi (končno) začeli pošiljat, cena pa je tako nizka, da ni več izgovora, da ni dnarja!
BTW: Dej se pozanimi, sigurno poznate koga iz Toronta!
BTW: Dej se pozanimi, sigurno poznate koga iz Toronta!
andrej ::
nokia, kolko krat te je treba opozorit. Zdaj si dobil samo novo podobo, nasledjic pa se bos spremenil v prah...
rang3rus ::
WinXP je, drek, se en korak microsofta k popolni kontroli uporabnikov. Zalostno, da sploh kdo zadevo uporablja.
|ViPeR| ::
rang3rus: Nočem izzivat sam te moram prašat, a si sploh že kdaj uporabljav WinXP?
lp
lp
Time is the best teacher; Unfortunately it kills all its students.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP Service Pack 3 !!! Wiiii!!!Oddelek: Operacijski sistemi | 10596 (5017) | bluefish |
» | WIN XP: RTM (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Programska oprema | 11371 (9114) | Tr0n |
» | ??winxp??Oddelek: Programska oprema | 1305 (1169) | andrej |
» | Win XP NTFS?Oddelek: Programska oprema | 1394 (1053) | andrej |
» | Windows XPOddelek: Programska oprema | 1279 (1095) | PaJo |