Forum » Loža » Za vse oboževalce Matrixa
Za vse oboževalce Matrixa
Huey P ::
Na MTV novicah sem zasledil, da že snemajo Matrix 2: Reloaded in naj bi izšel poleti 2003.
Več dobite na tej strani;
http://www.countingdown.com/movies/matr...
Več dobite na tej strani;
http://www.countingdown.com/movies/matr...
..::DOOM III: The Legacy::..
- spremenil: Huey P ()
Tomi ::
Čudi me, da je to tega prišlo tako pozno, ker se je že dolgo napovedavalo. Upam, da bo vsaj tako dober, kot je bila enka.
Huey: zakaj je bilo pa to potrebno?
Huey: zakaj je bilo pa to potrebno?
metrodusa.blogspot.com
krucymucy ::
Tud jest se pridriuzujem skupini, ki upa na zelo dobro nadaljevanje filma!!!
Upam pa, da bo to moj nov najboljsi film - zaenkrat je to prvi del!!!
Upam pa, da bo to moj nov najboljsi film - zaenkrat je to prvi del!!!
Elemen_T ::
Vprašanje ali bo 2jka tako dobra kot prvi del...slednji je imel namreč unikatno, neponovljivo zgodbo, ki se po moje ne more kaj dosti več razvijat...pomoje bo crap, tako kot so bili MI 2, Speed 2, Mummy 2, ...
lp
lp
DivX ::
huey P: sm ti odpisu
Bomo vidl glede matrice 2 kaka bo!!! Je pa res da je teško sploh dobro zgodbo nardit!!
Bomo vidl glede matrice 2 kaka bo!!! Je pa res da je teško sploh dobro zgodbo nardit!!
DivX filmi na mail hlot12@yahoo.com
Tomi; ???
Ja mislim, da snemajo dvojko in trojko hkrati...
Sicer nisem glih velik fan tega filma, ampak mi je Laurence Fishburne zelo dober igralec...
Ja mislim, da snemajo dvojko in trojko hkrati...
Sicer nisem glih velik fan tega filma, ampak mi je Laurence Fishburne zelo dober igralec...
NoUse4AName ::
ja se matrix2 defenitivno nebo taka revolucija kot je bla enka in zato bo folk razocaran, ceprav bo film najverjetneje dober, ker bo evolucija ne revolucija.
Nadeljevanja tak ali tak snemajo samo zaradi keša. Drugače pa mislim, da bo Matrix 2 in 3 bomba. Vsaj sodeč po tem kar sem videl do sedaj...
Tomi ::
Huey P: mišljeno je bilo to, da naj divx preveri mail.. Ponavadi ljudje vedno preverijo mail, ko so on-line, torej še preden pridejo na forum
metrodusa.blogspot.com
darh ::
huh... jest mislm da je tale slikica fake, ker je ZELO ZELO podobna tavelkemu plakatu za matrix k mi visi v sobi.... in celo igralci majo iste face (noben se ne smehlja drgac kot pr enki).. edin kr je drgac, je to, da pise reloaded... bomo vid... itak pa, upam da jim bo ratal nardit se en dobr movie, aja pa igralko, tole ljubico od Neota nej zamenjajo, sej balkoncke ma dobre, sam jest bi raj Angelino gledu hehehe
Excuses are useless! Results are priceless!
ahac ::
Itak, da je fake. Film ima sploh drugo delovno ime. Burly man. (I think) Poglej tisti stran, k jo je Huey napisu.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
McAjvar ::
Elemen_T: Film Matrix NI imen unikatne, niti neponovljive zgodbe, ampak je v dobrsni meri ideja vzeta iz animeja Ghost in the Shell, ki je bil nekaj casa nazaj tudi na Slo 1. Edino prevod ni bil ravno... na nivoju. Tudi zato, ker je bilo prevajano iz angleskega soundtracka, ki tudi ze ni ravno verna kopija japonskega originala.
"[...] the advance of civilization is nothing
but an exercise in the limiting of privacy."
- Isaac Asimov
- Isaac Asimov
McAjvar ::
Se link na stran, kjer se je neki osebek s prevec prostega casa ubadal celo s primerjavo prizorov. Da ne bo kdo reku, da mlatim prazno slamo.
Jah, se vam splaca Ghosta videt.
Jah, se vam splaca Ghosta videt.
"[...] the advance of civilization is nothing
- Isaac Asimov
- Isaac Asimov
mojsterpeter ::
fuck angelina - tale original igralka je prou fejst - dost bol kot fake angelina k ne zna igrat
ill communication
ahac ::
Me zanima kdo bo igral namesto Aaliyah.
Zdej morajo hitr eno drugo najdt.
Zdej morajo hitr eno drugo najdt.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
twosocks ::
Sej zgodbo se že da zasledit kje na netu... kaže da bo zanimiva...
*------------------------------------------------------------------*
Ni podpisa
Ni podpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The Matrix: Revolutions (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12252 (8897) | DoloresJane |
» | Matrix RevolutionsOddelek: Sedem umetnosti | 2957 (2188) | Raw |
» | Še 8. dni do premiere The Matrix: Reloaded !!SPOILER ALERT!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 10417 (8350) | BaRtMaN |
» | Matrix ReloadedOddelek: Sedem umetnosti | 1915 (1496) | Lethal-Angel |