Forum » Kaj kupiti » Televizija JVC - ima kdo, kako se obnese?
Televizija JVC - ima kdo, kako se obnese?
Kebab ::
Gre za model JVC AV-32H40, je v Metroju v akciji za 574,80 EUR.
Me zanima, kakšna je slika oz. kako se nasploh obnese?
Me zanima, kakšna je slika oz. kako se nasploh obnese?
d.k. ::
živjo.
Kupi kakega Panasonica pr nas za 130000,mnogo boljše kot sony ,jvc,grunding itd,pa tud garancijo mas pri nas drgač boš moral v Avstrijo popravljat če kupis v metroju.
Če maš pa dost "solate",kupi LOEWE,saj kupuješ za daljši rok .
Kupi kakega Panasonica pr nas za 130000,mnogo boljše kot sony ,jvc,grunding itd,pa tud garancijo mas pri nas drgač boš moral v Avstrijo popravljat če kupis v metroju.
Če maš pa dost "solate",kupi LOEWE,saj kupuješ za daljši rok .
kr neki
Kebab ::
Pri Majdiču imajo dva Panasonica, eden je TX36 PD 50D , drugi pa TX 36 PL 35D.
Tukaj link.
35D izgleda super in še cena je primerna za moj žep. Ampak v čem je fora, da je takšna razlika v ceni (ca. 750 EUR)?
Gledam specifikacije obeh in ne vidim kakšnih večjih razlik, mi lahko kdo kaj bolj razsvetl zadev? Hvala
Tukaj link.
35D izgleda super in še cena je primerna za moj žep. Ampak v čem je fora, da je takšna razlika v ceni (ca. 750 EUR)?
Gledam specifikacije obeh in ne vidim kakšnih večjih razlik, mi lahko kdo kaj bolj razsvetl zadev? Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri TV za 200kOddelek: Kaj kupiti | 1758 (1505) | planetparty |
» | Panasonic NV-GS15 (best buy!) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8923 (5975) | pivmik |
» | Kateri TV 16:9, 100 Hz? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9862 (8399) | Valentin |
» | Katero televizijo z diagonalo 82 cmOddelek: Kaj kupiti | 1732 (1413) | glinik |
» | Canon MVX 200Oddelek: Kaj kupiti | 1433 (1294) | Caligula |