Forum » Kaj kupiti » Mali O in garancija
Mali O in garancija
Tear_DR0P ::
Velikokrat v malih oglasih preberem da ima nek izdelek še garancijo - včasih je zaradi tega še dražji. Ko pa sem enkrat bral nek garancijski list, je v njem pisalo kdo je kupec in garancija je veljala samo njemu.
Zanima me kako je s tem. A garancija velja vsakomur al samo prvemu kupcu, al je to odvisno od trgovca???
Zanima me kako je s tem. A garancija velja vsakomur al samo prvemu kupcu, al je to odvisno od trgovca???
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
bosstjann ::
hm nevem iz čese bi lahko bilo da bi garancija veljala samo prvemu kupcu ker to ni neki tazga da nebi blo prenoslivo s prodajo.
res bi rad vidu tiste garancijske pogoje in kje je to bilo
res bi rad vidu tiste garancijske pogoje in kje je to bilo
boštjan ::
garancija je na izdelek in ne na prvotnega kupca,pa čeprav je pisan nanj.sem že menjal artikel v garancijskem času,kupljen iz druge roke,pa ni blo nič kompliciranja
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
Šimpanz ::
Nikoli še nisem slišal da bi se v servisu kdorkoli moral legitimirati. Vedno pa lahko rečeš da je artikel od soseda ali sorodnika in da te je pooblastil da ga odneseš v servis.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avstrijska zakonodaja - garancija zaščita potrošnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 1867 (1361) | sennheiser |
» | Prenosljivost garancije (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14983 (12919) | solatko |
» | GarancijaOddelek: Kaj kupiti | 3058 (1525) | darkolord |
⊘ | Comtron in garancija (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8402 (6883) | Mr.B |
» | Reklamacija diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1589 (1231) | Justy |