Forum » Šola » Opis prosecorjev
Opis prosecorjev
n3wb1e ::
V soli sem dobil nalogo da morem opisat naslednje procesorje..
Pentium M , AMD Am386DX, NexGen Nx586
Seveda v slovenskem jeziku.. in sicer ( Ferkvenca ure, širina vodila+ferkvencaca , velikost naslovnega prostora, predpomnilnik, delovna napetost , št nogic..)
Prosil bi ce morda ve kdo za kaksno dobro stran,kjer so ti procesorji opisani.. Nasel sem nekaj angleskih strani.. vendar nevem natancno kaj tisti izrazi v ang jeziku pomenijo... da bi jih potem pravilno zapisal v slo.
Najlepse hvala za pomoc, namrec nisem racunalniska smer.. tako da so mi te stvari malce tuje
LP!
Andrej
Pentium M , AMD Am386DX, NexGen Nx586
Seveda v slovenskem jeziku.. in sicer ( Ferkvenca ure, širina vodila+ferkvencaca , velikost naslovnega prostora, predpomnilnik, delovna napetost , št nogic..)
Prosil bi ce morda ve kdo za kaksno dobro stran,kjer so ti procesorji opisani.. Nasel sem nekaj angleskih strani.. vendar nevem natancno kaj tisti izrazi v ang jeziku pomenijo... da bi jih potem pravilno zapisal v slo.
Najlepse hvala za pomoc, namrec nisem racunalniska smer.. tako da so mi te stvari malce tuje
LP!
Andrej
- spremenilo: bastadu ()
Zheegec ::
Ferkvenca ure, širina vodila+ferkvencaca , velikost naslovnega prostora, predpomnilnik, delovna napetost , št nogic
Clock frequency, FSB (Front Sinde Bus), Adressing size, Cache (L1, L2, L3), Voltage, Pin count.
Aja, zakaj pa ravno te procesorje -> Pentium M , AMD Am386DX, NexGen Nx586
Eden zelo nov (išči za Intel P6+), druga dva pa stara...
Clock frequency, FSB (Front Sinde Bus), Adressing size, Cache (L1, L2, L3), Voltage, Pin count.
Aja, zakaj pa ravno te procesorje -> Pentium M , AMD Am386DX, NexGen Nx586
Eden zelo nov (išči za Intel P6+), druga dva pa stara...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
boštjan ::
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj v Windows 7 še vedno vztrajajo z omejitvijo pomnilinka?Oddelek: Loža | 2205 (1282) | KoMar- |
» | AMD X2 Brisbane, Windsor 65nm - dobri navijalci (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7521 (5350) | MEDENA |
» | AMD na 65 nm (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 8089 (6167) | ricola78 |
» | Kako preluknjati procesor?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1993 (1231) | Sergio |
» | PodnapisiOddelek: Zvok in slika | 1535 (1151) | zile |