» »

Težave s kamero

Težave s kamero

BLIHA ::

Zdravo.
Mam digitalno videokamero Sony DCR-TRV16E. Pa sem nekaj posnel na njo in hotel sem dati te posnetke na disk. Imam program Pixela, katerega sem dobil poleg kamere. Z njim sem dal izrezke videa na disk. Te izrezke sem hotel predvajati kar z BS Playerom. Vendar je slika full slaba in rezolucija je za k****. Probal sem tudi z Movie Makerom, katerega mi je predlagal frend. Ampak težava je enaka.
Pozna kdo še kak program in ali obstajajo kake nastavitve npr. kar v Movie Makeru.
V naprej hvala za odgovore.
Lp BLIHA

waters ::

Prav gotovo saj nisi prenesel posnetkov preko firewire kabla in kartice na PC in jih s tem prenesel v polni kvaliteti. Uporabi prenos firewire in kakšen Pinnacle studio ali kaj drugega, pa bo rezultat dosti boljši.

LP

CaqKa ::

pa uporabi iskanje.. o prenašanju videa iz digitalnih kamer je toliko napisanega, da je kr hudo.

NightWolf ::

Hja stvar je čisto preprosta. Za res kakovostno sliko moreš imet DV kabel. ki ga kupiš v sony-jevi trgovini cena je okrog 10 000 sit. Sicer pa ti takšna kakovost filma zaseda precej prostora na disku. To pa pride v poštev samo če ima kamera DV izhod, če pa maš še DV vhod pa lahko film preneše na računalo obdelaš in pošlješ nazaj na kamero kjer ga lahko posnameš na video kaseto in podobno. Lep pozdrav :)) :))

CaqKa ::

kabel stane manj.
verjetno pa firewire kartica s kablom stane toliko.. lahko pa da je sploh ne potrebuje.

Tomay ::

Kartica s kablom stane manj kot 4 jurje. Tisti kabli za 8 jurjev so nateg.
Voodoo 4Ever

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tomay ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

mini dv

Oddelek: Zvok in slika
111504 (1391) oberskitona
»

iz kamere na PC

Oddelek: Programska oprema
286235 (5200) Tomay
»

Iz kamere na dvd

Oddelek: Programska oprema
172185 (2065) CaqKa
»

kako narediti soliden film (sony/pinacle/.MPEG/.AVI)

Oddelek: Zvok in slika
113360 (3062) pivmik
»

Firewire kartica (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
697554 (6702) BadWolf

Več podobnih tem