Forum » Kaj kupiti » Stol
Stol
TheHijacker ::
Za doma se odločam o nakupu enega dobrega stola, ki ga bom uporabljal pred računalnikom. Sedanji mi počasi propada(eden čisto plain brez koleščkov). Mora biti dovolj masiven in kr eden za 5000SIT. Naj bi imel tudi ročaje za roke ter vse živo za nastavljati višino in naklone. Cena naj bi bila nekako do 30.000SIT. Katerega in kje naj kupim? Kakšnega uporabljate vi?
Sam bi sicer rad takšnega kot je v nanizanki Friends, ki ga uporabljata Chandler in Joey. To je tisti ki se mu s ročko naslon nagnje nazaj, pred njih je pa naslon za noge. Hmmmm....
Samo bolj težko bi s takim se sklanjan do tipkovnice.
Sam bi sicer rad takšnega kot je v nanizanki Friends, ki ga uporabljata Chandler in Joey. To je tisti ki se mu s ročko naslon nagnje nazaj, pred njih je pa naslon za noge. Hmmmm....
Samo bolj težko bi s takim se sklanjan do tipkovnice.
http://www.google.si
Huey P ::
Takšnega (no, ne glih istega, ampak 80% podobnega) kot ga mata Joey in Chandler lahko dobiš v tisti trgovini v Ljubljani, ki prodaja pohištvo in take zadeve.. Žal sem ime trgovine pozabil - ful velika in je takoj blizu Leclerca.
Sam sem ga sprobal in ti povem, da ni večjega užitka kot sedeti v tistem stolu. Tak je udoben
Sam sem ga sprobal in ti povem, da ni večjega užitka kot sedeti v tistem stolu. Tak je udoben
..::DOOM III: The Legacy::..
TheHijacker ::
Sam po moje, da bi bil problem iz takšnega stola se dvigniti in poiskati tipkovnico ter miš. Dvomim, da bi si jo lahko dal na naročje in recimo igral Quako. Kakšen drugi model?
http://www.google.si
andrej ::
hja, najprej se moras odlocit al bose mel navadni stol al usnjenega.
Jaz priporocam usnjenega. Ko si enkrat tukaj se moras odlocit al bos vzel umetno al naravno usnje. Seveda je naravno boljse... Ko si tukaj mas potem par modelov razlicnih stolov za katere se lahko odlocis. Ce si proso do sem potem bos za kvaliteten usnjen stol porabil bistveno vec kot 30k. Tak od oka, 3x vec.
Mene je skoraj na rit vrglo ko sem vido dva stola. En je bil 90k SIT in zlo cool. Drugi je znizan iz 200k (da 200k) na 99k. Mel je pa razne funkcije - recimo prezracevanje... si mel neke gumbe ob strani s kateri si spuscal zrak not v njega...
jaz sem potem vzel onega "cenejsega", ki je cel usnjen, naslonjalo je odzadaj kovinsko (in ne plasticno kot pri prejsnjem), rocaji za roke pa so tudi kovinski in odzoraj obdani z usnjem. Meni je blo pomembno, da je bil stol "hladen", ker v teh pasjih dneh nisem vec zdrzal na starem stolu... Usnje je tudi zlo kvalitetno in sploh ni tak nareto, da bi se vidlo, da so sparali na materialu...
Ceprav je 90k zelo dosti za stol, mi ni zal.
Jaz priporocam usnjenega. Ko si enkrat tukaj se moras odlocit al bos vzel umetno al naravno usnje. Seveda je naravno boljse... Ko si tukaj mas potem par modelov razlicnih stolov za katere se lahko odlocis. Ce si proso do sem potem bos za kvaliteten usnjen stol porabil bistveno vec kot 30k. Tak od oka, 3x vec.
Mene je skoraj na rit vrglo ko sem vido dva stola. En je bil 90k SIT in zlo cool. Drugi je znizan iz 200k (da 200k) na 99k. Mel je pa razne funkcije - recimo prezracevanje... si mel neke gumbe ob strani s kateri si spuscal zrak not v njega...
jaz sem potem vzel onega "cenejsega", ki je cel usnjen, naslonjalo je odzadaj kovinsko (in ne plasticno kot pri prejsnjem), rocaji za roke pa so tudi kovinski in odzoraj obdani z usnjem. Meni je blo pomembno, da je bil stol "hladen", ker v teh pasjih dneh nisem vec zdrzal na starem stolu... Usnje je tudi zlo kvalitetno in sploh ni tak nareto, da bi se vidlo, da so sparali na materialu...
Ceprav je 90k zelo dosti za stol, mi ni zal.
Dami ::
Jst grem drug tedn pogledat v Stol v MB-ju. Zdej sn kr na enem starem lesenem stolu
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Simko ::
Hja, jaz sem pred kratkim kupil v lesnini (mb) enga usnjenega za 23k SIT. Cisto soliden stol za ne prevec zahtevnega uporabnika. Prej sem bral knjige v postli zdaj jih na stolu :c)
V glavnem ima rocaje za roke, lahko mu seveda nastavljas visino ter 'mehkobo oz. trdoto' naklona. Lahko ga tudi fiksiras tako, da se ne nagiba nazaj...meni zadostuje. Ena pomankljiovost je, da moram paziti, da ga ne zaletavam prevec v rob mize saj se ustnje poskoduje , druga pa , da hrbet ne diha kaj prevec na njem in se vcasih kar malo spotim na njem.
V glavnem ima rocaje za roke, lahko mu seveda nastavljas visino ter 'mehkobo oz. trdoto' naklona. Lahko ga tudi fiksiras tako, da se ne nagiba nazaj...meni zadostuje. Ena pomankljiovost je, da moram paziti, da ga ne zaletavam prevec v rob mize saj se ustnje poskoduje , druga pa , da hrbet ne diha kaj prevec na njem in se vcasih kar malo spotim na njem.
Simko ::
Trgovina je Lesnina v Mariboru. Je tudi v Hočah, mislim pa da bi v LJ tudi morala biti. Firma , tip.....hmmm....saj zato je verjetno tako poceni :c) Firme ne vem......Naziv blaga je STOL 3231 /B, če ti to kaj pomaga :c)
andrej ::
Killer: stol sem kupo v Hocas v lesnini, ce se prav spomnim. hm, modela ne vem na pamet bom pogledal na racun. Ampak ko ga bos vido, bos vedo, da je to to, ker so deli (rocaji, pa noge) kovinski in se ti bo kovina blescala, ko ga bos zagledal med drugimi stoli... Pa tudi design je malo drugacen od ostalih...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pisarniški stol (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 31234 (15764) | Unknown_001 |
» | Kateri računalniški stol? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 21048 (14134) | dmk |
» | Kateri stolOddelek: Loža | 4864 (410) | Saladin |
» | Kje dobim udobne in ugodno cenovne stoleOddelek: Kaj kupiti | 4922 (1269) | alabama_guy |