Forum » Pomoč in nasveti » kako je tega zmožna r9800pro?
kako je tega zmožna r9800pro?
SebaR ::
ZNAKI:
*hudo pregrevanje proca in ramov, ko potipam se lahko opečem!!
*hudičev glasen ventilator ampak le ob zagonu kištice, dokler se ne zmanjšajo obrati
*v 3Dmarku2001 6000 manj točk
Ok kot vidte sm že napisu kaj kaže kartica, vse to se dogaja ampak artefaktov ni vsaj nekaj časa (20min)... Vse skupaj izgleda kot da dobiva več voltov ampak jih ji nč nism dodajal. Ventilator se mi na vse pretege muči teči kar se da tiho. Isto se mi je dogajal že enkrat decembra sm jo nesel v JAE in so mi zamenjal (prodajalc ni vedo kaj so zamenjal, ampak pomoje celo karto). Takoj ko sm jo dobil nazaj sm dal na rame bakrene rebre za dodatno hlajenje in je vse super delovalo do včeraj. Navijal nič, driverji Catalyst5.2, ventilator spihal 20X, itd.
Vem da bote rekli da se morda segreva zarad fuč ventilatorja ampak potem se nebi segrevali tudi rami .
Nesel bi jo nazaj ampak ne vem kaj naredim zaradi reber ki so gor prilimane z termalnimi traki, ali mi je s tem potekla garancija, ali jih moram odstraniti?
Kako jih odstranim brez da bi poškodoval rame?
A se vam svita, kaj je vzrok za to 'čudno napako'?
pa še konfiguracija:
ASUS p4p800se
P4 3.0GHz prescott
2*256mb ram
Gigabyte R9800pro 128mb
tagan 420W
LP, SebaR!
*hudo pregrevanje proca in ramov, ko potipam se lahko opečem!!
*hudičev glasen ventilator ampak le ob zagonu kištice, dokler se ne zmanjšajo obrati
*v 3Dmarku2001 6000 manj točk
Ok kot vidte sm že napisu kaj kaže kartica, vse to se dogaja ampak artefaktov ni vsaj nekaj časa (20min)... Vse skupaj izgleda kot da dobiva več voltov ampak jih ji nč nism dodajal. Ventilator se mi na vse pretege muči teči kar se da tiho. Isto se mi je dogajal že enkrat decembra sm jo nesel v JAE in so mi zamenjal (prodajalc ni vedo kaj so zamenjal, ampak pomoje celo karto). Takoj ko sm jo dobil nazaj sm dal na rame bakrene rebre za dodatno hlajenje in je vse super delovalo do včeraj. Navijal nič, driverji Catalyst5.2, ventilator spihal 20X, itd.
Vem da bote rekli da se morda segreva zarad fuč ventilatorja ampak potem se nebi segrevali tudi rami .
Nesel bi jo nazaj ampak ne vem kaj naredim zaradi reber ki so gor prilimane z termalnimi traki, ali mi je s tem potekla garancija, ali jih moram odstraniti?
Kako jih odstranim brez da bi poškodoval rame?
A se vam svita, kaj je vzrok za to 'čudno napako'?
pa še konfiguracija:
ASUS p4p800se
P4 3.0GHz prescott
2*256mb ram
Gigabyte R9800pro 128mb
tagan 420W
LP, SebaR!
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
Pliiiiiiiis nekdo????
Vsaj če mi lahk povete, kak se odstranijo termalni traki?
Vsaj če mi lahk povete, kak se odstranijo termalni traki?
Moonman ::
Probaj ramsinke ogret s fenom in nato zelo nezno vrti malo levo, malo desno.
Nič ne delaj na silo.
lp
Nič ne delaj na silo.
lp
Točno sm mal probal že pri prižagani kištici ker je karta segreta ko hudič in se le-ti dajo odstranit.TNX
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pregrevanje na matični plošči - prenosnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1725 (1612) | solatko |
» | Težave s HP 6735s (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7593 (5867) | jan01 |
» | hd 4850 + AC accelero s1 rev 2 ?? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7762 (5601) | M-XXXX |
» | Full PAT BIOS hack na plati ASUS P4P800 (dlx.) - uspeh!Oddelek: Navijanje | 1376 (1113) | All |
» | S čim prilepit rebra? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5823 (4950) | sharp |