» »

Parkiranje HD glave po ugasnitvi sistema.

Parkiranje HD glave po ugasnitvi sistema.

Tejc ::

Zanima me kje lahka DL ta fix od microsofta ki ti da neko zakasnitev da se najprej ugasne HD sele potem se ugasne sistem?
Ali je to na Win ME potrebno .. man pa IBM HD in ATA100

Loki ::

Windows Update.
To je treba sam za Windows ME.
Ta fix nima nobene veze z parkiranjem glav, ker to dela OK, problem je, da se windowsi vcasih ugasnejo se preden se vsi podatki iz cacha flushajo na disk - sam pri diskih z velikim cachom - kot tvoj IBM.
I left my wallet in El Segundo

_Tejc_ ::

A mi lahka das tocen naslov ker tm nic ne najdem. Prosm Lepo

gres pac na WU, kliknes na llink, kjer pise Posodobitve izdelkov, ko te bo pa prasal, ce hoces instalirat en plugin, pa das YES.
Delala bo sam z IE.

Oprosti robi sam se vedno ne najdem tega fixa... iscem tam kot si reku sam ni tega not sam eni dodatki za IE in nekaj sare nikjer ne pise za HD fix ali kaj takega ... sorry ce sem bolj butaste glave

JLP ::

Mogoče pa že imaš inštalirano.. Klikni gumb Show Installed Updates in poglej če je popravek že inštaliran.
Live long and prosper!

? Tega nazalost ni med namescenimi datotekami, kje bi se lahka to nasel , uporabljam pa slovenski ME tko da k dam update mi vrze slovensko stran..

na zalost nimam vec dostopa do winme racunalnika, tko da ti na pamet lahko bolj malo pomagam.
Probej pogledat med tistimi kriticnimi updati (se mi zdi, da jim recejo tko), klikn na tist +, poj pa poglej, ce je kje tam.
drgac pa isci karkoli v zvezi z diskom, mogoce tudi cachom/ predpomnilnikom.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Win7 64x svchost.exe ''težava''

Oddelek: Pomoč in nasveti
112093 (1765) Lonsarg
»

Prenosnik - ob mirovanju ne zatemni ekrana

Oddelek: Pomoč in nasveti
415395 (5001) win64