Forum » Loža » ptički
ptički
tx-z ::
Pred kakšno urco grem dat hrano ptičkom u ptičjo hišico....pol pa mau prej mau pogledam skoz okn in kr naenkrat zagledam na deset ptičkov....pomojm jih je na začetku zihr blo ene 50 ....še par slikc
a mate vi tut doma kakšno ptičjo hišco pa kok mate kej "obiska" ...pa eni ptički tle so prv kjut bi jih kr uzeu
p.s.: ne komentirat kvalitete slik
a mate vi tut doma kakšno ptičjo hišco pa kok mate kej "obiska" ...pa eni ptički tle so prv kjut bi jih kr uzeu
p.s.: ne komentirat kvalitete slik
tx-z
- zavaroval slike: Tody ()
Microsoft ::
Pr nas mamo ze kar enih 20 let eno pticjo hisco.
Pol pa sinice pridejo, pa jejo tiste soncnice al pa mast.
by Miha
Pol pa sinice pridejo, pa jejo tiste soncnice al pa mast.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()
tx-z ::
aja...tale hiška k jo mamo mi.....made in 5minutes (nevem kje sm dubu sam sam zlepš vseskp pa je)
tx-z
strictom ::
mi smo meli hiško samo se ni obnesla ker je bla prenizko in je sosedov maček se not ulego pa čako na "goste"
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Damjan Jagar ::
Pri nas že dolga leta hranimo ptice. Ravno danes sem pozabil nabaviti ptičjo hrano.
Moram pa pohvaliti (pokojnega) starega očeta, ki je navadil siničke da nam jedo iz roke.
Moram pa pohvaliti (pokojnega) starega očeta, ki je navadil siničke da nam jedo iz roke.
http://jagar.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zapadel je prvi sneg... (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 36345 (5960) | globoko grlo |
» | A se še komu greje Callisto modem ?Oddelek: Omrežja in internet | 1180 (961) | korenje_ver2 |
» | Tokrat varnost za ta konec tedna (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8203 (6369) | EjTi |
» | Koncno sneg!!! :) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5986 (4717) | jeryslo |
» | p|x|'s modificationOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1496 (1032) | Eddy |