» »

No Buffer Space Available

akulp ::

Zivjo!

Tale tema sem sicer nasel, da je ze odprta..vendar nobenega odgovora..pa sprasujem se enkrat, ker je tista ze precej stara...torej...WINXP SP2, procesor min. obremenjen, dovolj RAMa na razpolago..kar naenkrat mi je zacel javljati napako:

Ne morem srfati, ne morem pregledovati mejlov, noče na IRC....nism nalagal nobenega novega programa ali kaj podobnega...kar naenkrat se je to pojavilo...prebral sem ze nekaj podobnih vprasanj..vendar nikjer nobenega pametnega odgovora...

Help..:)...res ne bi rad formatiral, če ni potrebno...

aja BTW..ko rač resetiram spet dela OK...dokler zopet nekaj casa ne miruje (cca 3h)
Lukcc

harvey ::

bom poskusil pa javim jutri ce je to to... hvala zaenkrat!!
Lukcc

hmmm....sam link ne dela...dop. je se ko sem bil v sluzbi..zdaj pa...
Lukcc

OK...sem poskusil....še vedno isto..!

se kaj predlogov prosim :)
Lukcc

sumim da je tale "napaka" povezana s tem...sam ni mi popolnoma jasno kaj to pomeni....računalnik nism restartal, odjavljal userja ali kaj podobnega...javi pa tole:

Windows saved user LUKCOVCOMP\Lukcc registry while an application or service was still using the registry during log off. The memory used by the user's registry has not been freed. The registry will be unloaded when it is no longer in use.

This is often caused by services running as a user account, try configuring the services to run in either the LocalService or NetworkService account.
Lukcc

Tilen ::

Ne morm vrjet, to se je tudi men zgodilo (napisalo zjutraj) ko sem se vstal. Imam pa 1 GB RAM-a pa skor 3 GB page-a. Kr nekaj... :\
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

rešitev...(v kombinaciji z zg. popravkom)
http://support.microsoft.com/default.as...
Lukcc

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 7 Installer (64-bit) - težave

Oddelek: Programska oprema
152967 (2357) fr!Xy
»

windows XP se mi nočejo zagnati (prilagam sliko ekrana)

Oddelek: Pomoč in nasveti
254908 (3593) vbohinc
»

Windows xp in samo 127 GB

141740 (1556) Cranchi
»

ADSL modem hangup

91221 (1085) 3LeR.
»

Problem ob zagonu WinXP