Forum » Pomoč in nasveti » Težave z odpiranjem spletnih strani
Težave z odpiranjem spletnih strani
hoplit ::
Imam težave da mi določenih spletnih strani na laptopu sploh noče odpreti. (najdi.si, yahoo - mail, ipd.)
In sicer se mi ta stvar sedaj dogaja že drugič oz. na drugem laptopu. Sicer uporabljam Desktopa (kateri lahko odpira vse internetne strani) in potam shaream connection preko Wireless USB adapterja na Laptop, kateri mi pa noče odpirati določenih stvari (tudi Windows messengerja ne more zaštartati). Torej kot da bi ga nekaj blokiralo!!???
Sem šel preko vseh varnostnih nastavitev ter nastavitev v Zone Alarmu ter jih primerjal Desktop to Laptop in je vse enako. Vendar kot pravim da se mi to dogaja sedaj že drugič - torej na novem ter na starem laptopu.
Ima kdo kakšen nasvet - ne spoznam se na cookije in podobne stvari, tako da res ne vem kaj narediti... Help pliz!
In sicer se mi ta stvar sedaj dogaja že drugič oz. na drugem laptopu. Sicer uporabljam Desktopa (kateri lahko odpira vse internetne strani) in potam shaream connection preko Wireless USB adapterja na Laptop, kateri mi pa noče odpirati določenih stvari (tudi Windows messengerja ne more zaštartati). Torej kot da bi ga nekaj blokiralo!!???
Sem šel preko vseh varnostnih nastavitev ter nastavitev v Zone Alarmu ter jih primerjal Desktop to Laptop in je vse enako. Vendar kot pravim da se mi to dogaja sedaj že drugič - torej na novem ter na starem laptopu.
Ima kdo kakšen nasvet - ne spoznam se na cookije in podobne stvari, tako da res ne vem kaj narediti... Help pliz!
- spremenil: hoplit ()
hmmmm torej ni ideje... Nihče ni imel podobnih izkušenj? Malo sumim Wirelles USB Adapter.
Uf... sedaj sem se spomnil - bom še poizkusil vtakniti ADSL kabel direktni v laptop.
Uf... sedaj sem se spomnil - bom še poizkusil vtakniti ADSL kabel direktni v laptop.
Ja prav sem imel. Če pa vklopim ADSL kabel v laptopa mi pa vse strani delajo tako kot treba - vključno z messengerjem.
Torej uporabljam navezo Desktop - laptop preko Wireless USB adapterja in tako mi Laptop ne odpira določenih spletnih strani ter Microsoft Messengerja. Ugasnil sem Zone Labs na obeh računalih - nič boljše ... Kje bi lahko bil vzrok? Nekaj mi blokira dostop...
Torej uporabljam navezo Desktop - laptop preko Wireless USB adapterja in tako mi Laptop ne odpira določenih spletnih strani ter Microsoft Messengerja. Ugasnil sem Zone Labs na obeh računalih - nič boljše ... Kje bi lahko bil vzrok? Nekaj mi blokira dostop...
Pyr0Beast ::
Prepočas povezava
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Daedalus ::
Verjetno te zeza prevelika MTU vrednost na laptopu. Preberi tole, probaj rešiti na tam opisan način, pa pol poročaj, če je kaj boljš.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Joj sem že mislil da je to - to. Res mi je pingalo šele pri 1454 vrednosti, vendar tudi potem ko sem vstavil novo vrednost MTU in še enkrat zagnal ni pomagalo. Oh škoda pa tako blizu sem bil...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z wireless ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1949 (1596) | AlphaOne |
» | Imam povezavo 100/10mb, preko routarja dobim samo 20mb downlada (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6134 (5346) | novuporabnik |
» | SecureW2; Žična in brezžična povezava na istem laptopu (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7840 (7186) | ArchNem |
» | T-2 in Linksys WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 2119 (1749) | bzp |
» | Router in Wireless system?Oddelek: Omrežja in internet | 3701 (3461) | ToJo |