Forum » Zvok in slika » DIVx in eDonkey
DIVx in eDonkey
Simko ::
Z eDonkey-em sem dolpotegnil dva filma. No in pri obeh se mi je zgodilo, da je delček filma pokvarjen...slika se ustavi, zvok pa gre dalje ali pa preskoči naprej ali nazaj. Problem je, da pri enem filmu sta pokvarjeni celi 2 minuti filma....je kar malo moteče, če ven izrežem. Zanima me, če je problem v eDonkey-u ali je problem kje drugje....
Ali se da zadevo popraviti. VirtualDub mi javi, če pomikam slajder:
Error fetching frame xxxx:VideoSourceAVI error unspecified error(-100)
Se lahko kako to popravi?
Ali se da zadevo popraviti. VirtualDub mi javi, če pomikam slajder:
Error fetching frame xxxx:VideoSourceAVI error unspecified error(-100)
Se lahko kako to popravi?
SasoS ::
Stara napaka DivX 3.11 kodeka...Ni nujno da je to zaradi prenosa, lah je že un k je to enkodirou bebav pa ni opazu. Ne morš nič nardit...(lah se sicer matraš, iščeš isti film, pa potem zamenjaš pokvarjene frejme...)
Mrxjs .. stvar mi nič kaj ni popravla....odpr sem source in dal destination pol pa defreeze in mi je direkt 'skopiralo' film z napako vred....
JXS ::
v VirtualDubu si najprej poglej ke se začne in konča ta napaka, potem pa v ta prog napišeš frame od kod do kod je pol ti pa šele poprav.
Mrxjs....neučakanost...je hiba moja :c) Popravi ... hmm a ti ven izreže, al prav popravi?
Aha, sem prepral zdaj malce na hitro..bom probal, če bo šlo....hvala.
Aha, sem prepral zdaj malce na hitro..bom probal, če bo šlo....hvala.
JXS ::
program popravi, točneje nanovo izriše pokvarjene frame, riše pa jih z pomočjo keyframov. popravljeno se sicer vidi in več kot je broken framov slabše je, a slika se več ne ustavi in lahko gledaš ne moteno.
Stvar sem sprobal...ampak zgleda, da je nekaj fejst narobe, ker tudi zvok ne gre le dalje, tako kot pri ostalih filmih, ampak kar preskoči z anekaj sekund naprej, tako po popravljanju zvok prehiteva sliko...mislim, da je prišlo do napake pri downloadanju.....najbolje bi bilo, da bi kar ven izrezal pokvarjen del, a?
cyber ::
nared tko inštaliraj divx anti freeze codec dobiš ga na www.dvd.box.sk in program dvd fix s katerim boš popravil film oba dobiš na istem naslovu.
AlienRex ::
Tudi jaz z eDoneky nimam dobrih izkusenj (ali je film nekompleten, ali je z njim kaj drugega narobe). Zacel zem uporabljati Direct Connect
OZZY ::
Ma pri men sploh noče začet z DL. Če pa že je pa fajl v tolkih komadih, da bi trajal celo večnost, da bi dubu celga.
Go with the flow.
OZZY ::
ALIENEX: Dej mi povej kako se pri DC gor konektaš. A moraš kak naslov vpisat ali kako. Lahko posreduješ kak naslov. Moj mejl.
Go with the flow.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VirtualDub za začetnike (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 15041 (8447) | Revenant |
» | Mpeg4ModifierModOddelek: Zvok in slika | 5453 (3206) | podtalje |
» | divx in sinhronizacija zvokaOddelek: Zvok in slika | 1492 (1179) | gumby |
» | Problemi z DivX filmom ..Oddelek: Zvok in slika | 2263 (1911) | Bobnar |
» | DivX: slika se ustavi, zvok gre naprej - fixOddelek: Zvok in slika | 1911 (1743) | undefined |