Forum » Strojna oprema » virtual pc
virtual pc
kitarist ::
Pozdravljeni!
Imam tezavo z virtual pc. Ustvaril sem si vitrualni racunalnik, in nanj namestil linux. Problem je v tem ke ne vem katera graficna kartica je v virtual pc (neka unknown z 8MB rama). Imam R9800pro. Zaradi tega imam zelo popaceno sliko..v linuxu (v x-ih) ne morem delat cisto nic, razen v shellu.
Kako naj ugotovim "vrsto" graficne kartice?
Lp
Imam tezavo z virtual pc. Ustvaril sem si vitrualni racunalnik, in nanj namestil linux. Problem je v tem ke ne vem katera graficna kartica je v virtual pc (neka unknown z 8MB rama). Imam R9800pro. Zaradi tega imam zelo popaceno sliko..v linuxu (v x-ih) ne morem delat cisto nic, razen v shellu.
Kako naj ugotovim "vrsto" graficne kartice?
Lp
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
humanoid ::
Poglej pod preferences/options. Če se ne motim uporablja S3 grafiko.
Ko instaliraš Linux, ne smeš ničesar spreminjati pod komponentami. Takšne kot jih zazna, jih zazna in take uporabljaj, bi moralo 100% delati.
LP
Ko instaliraš Linux, ne smeš ničesar spreminjati pod komponentami. Takšne kot jih zazna, jih zazna in take uporabljaj, bi moralo 100% delati.
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: humanoid ()
cryptozaver ::
Socustvujem. Sem imel popolnoma enake tezave z X-i in to pri treh!!! razlicnih .nix distribucijah. Ubuntu SuSe in Solaris10. Boljse rezultate bos dosegel s konkurencnim in bolj zmogljivim 'vmware'. Sicer pa VPC2004 zelo lepo dela z MS OS-i .
cryptozaver ::
Mislim da mors ugasnt vmware ali pa naredit instalacijo prek menija v vmware (seveda tokrat program deluje).
Probaj eno al drugo varjanto ne vem ziher. Sploh pa, kaj ti bojo ti toolsi???
Probaj eno al drugo varjanto ne vem ziher. Sploh pa, kaj ti bojo ti toolsi???
[MYTiX] ::
Sej mas navodila. Meni je po navodili uspelo nastimat 1280*1024. In dela kar vredu. Se pa ne spomnm vec kaj sm delu.
podpis
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MacBook Pro in izbira virtualne mašineOddelek: Operacijski sistemi | 1719 (1486) | ql000 |
» | išče se rešitevOddelek: Operacijski sistemi | 1636 (1221) | bluefish |
» | MS virtual PC 2007 ali VMware workstationOddelek: Programska oprema | 2502 (2502) | l0g1t3ch |
» | V čem je fora opcije "združljivost" v XP-jih?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2380 (1779) | DMouse |
» | ne morem bootat v graficni nacin v red hat linuxuOddelek: Operacijski sistemi | 1161 (1113) | robinzon |