Forum » Pomoč in nasveti » bios binary checksum error!!
bios binary checksum error!!
isliame1 ::
pozdravljeni
s programom MAGIC BIOS bi rad posodobil BIOS maticne plosce Epox (EP-8HDA3+). pri tem pa naletin na tezavo.
program brez problemov zazna da je na voljo posodobitev datuma 1.24.2005 za tocno ta tip maticne plosce kot jo imam, ko pa zacne downloadat
pa mi na koncu, ko je z neta nalozu celoten file , javi: BIOS binary checksum error!!
ce ponovno skusam nalozit ta file , se vse skupaj ponovi.
Prosim vas, ce mi lahko kdo svetuje kako resiti ta problem in kje je verjetno tezava?
lep pozdrav, matej
s programom MAGIC BIOS bi rad posodobil BIOS maticne plosce Epox (EP-8HDA3+). pri tem pa naletin na tezavo.
program brez problemov zazna da je na voljo posodobitev datuma 1.24.2005 za tocno ta tip maticne plosce kot jo imam, ko pa zacne downloadat
pa mi na koncu, ko je z neta nalozu celoten file , javi: BIOS binary checksum error!!
ce ponovno skusam nalozit ta file , se vse skupaj ponovi.
Prosim vas, ce mi lahko kdo svetuje kako resiti ta problem in kje je verjetno tezava?
lep pozdrav, matej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne zbudi iz sleep mode (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4996 (4116) | dj cotto |
» | Teežave z RAMOddelek: Pomoč in nasveti | 1096 (896) | TroxWe |
» | Windows 7 - display driver AMD driver stopped...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1499 (1335) | Jankolovski |
» | MB QDI PlatiniX 2PE/800 BIOSOddelek: Pomoč in nasveti | 4707 (4677) | amigo_no1 |
» | Hm... kako upgrejdaš BIOS?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1134 (1000) | noogy2noogy |