Forum » Strojna oprema » Pomoc 2 zvocni v 1 pc
Pomoc 2 zvocni v 1 pc
Elvoo ::
Mam integrirano 8 kanalno zvocno in SB live 5.1
Eno bi rad uporablajl za 5.1 sistem zvocnikov tisto integrirano pa za slusalke
vendar ne morem obe spravi da delata skupaj. CE integrirano disablam v biosu dela
SB live ce pa sta obe pa dela samo integrirana na sb se nic ne cuje
Kako naj spravim obe da delujeta skupaj.(A je sploh mozno)
Eno bi rad uporablajl za 5.1 sistem zvocnikov tisto integrirano pa za slusalke
vendar ne morem obe spravi da delata skupaj. CE integrirano disablam v biosu dela
SB live ce pa sta obe pa dela samo integrirana na sb se nic ne cuje
Kako naj spravim obe da delujeta skupaj.(A je sploh mozno)
ELvoooooooooooo
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
SkyNet ::
Mislim da ne moreta delat obedve istočasno! Lahko samo preklapljaš med njima v windowsih. Pod control panel\sound system al nekaj takega.
right minus opens, into bump easy left, flat out right, into mcdrive 3 bigmacs
Elvoo ::
Ja lahko najdu dela super to sem tudi hotu pa nisem mogu najdit
Hvala za pomoc
Hvala za pomoc
ELvoooooooooooo
boych ::
Kaj ko bi ti napisal kaj si naredil, ker mam jaz isti primer! Sicer lahko v device manegerju preklopim sam mi pol vedno zahteva restart mašine!
Prosim lepo!
Prosim lepo!
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: boych ()
bastadu ::
Več zvočnih ponavadi brez težav dela skupaj... Potrebno je le določiti v ni plošči pod Sounds and Multimedia, katera je kao primarna za predvajanje zvoka... Potem v posameznih programih (ala WinAMP...) lahko v nastavitvah določiš, skozi katero zvočno naj pošlje zvok... To je to
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Integrirana zvočna ne dela več??Oddelek: Zvok in slika | 1204 (1039) | kikicar |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8249 (7044) | matjash |
» | Genius ali Logitech 5.1 zvočnike (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7070 (5950) | boštjan |
» | Creative SB live 5.1 in maticna plosca Nvidia z intergrirano zvocno--neki ne stima !Oddelek: Strojna oprema | 1066 (985) | Kmet |
» | dve zvočni kartici obenem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2262 (1953) | kokoon |