Forum » Programska oprema » problem z azureusom
problem z azureusom
kingkong ::
imam inštaliranega azureusa. in rad bi namestil bitlorda. problem je sledeč:ko deinstaliram azureusa mi torentov sploh noče downloudat in jih odpreti z bitlordom.
kaj mi je storiti?
registry sem tudi počistil, tko da nimam pojma zakaj oz kje zapiše azureus svoje podatke!
kaj mi je storiti?
registry sem tudi počistil, tko da nimam pojma zakaj oz kje zapiše azureus svoje podatke!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
tsatthoggua ::
Klikni z desno na katerikoli .torrent filet in si izberi Open with. Poisci svoj program ali pa klikni browse pa ga pod program files najdi. Za na konec pa se klukca na ALways pa imas problem resen :)
kingkong ::
problem je v tem, da ko uninstaliram azureus, mi sploh noče odpret bitlorda! kot da nimam nobenega programa za bittorente.
kaj zdaj?
kaj zdaj?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 491573 (41709) | Rias Gremory |
» | Kateri program za Torrent uporabljate? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 13196 (10160) | "KeKc" |
» | TORRENT ERROROddelek: Pomoč in nasveti | 3190 (2960) | NoXy |
» | Bitcomet "ubija" internet povezavo?Oddelek: Omrežja in internet | 4745 (3353) | jan01 |
» | Počasen RAMOddelek: Strojna oprema | 1331 (1090) | mare92 |