Forum » Programiranje » Program za isposojo cd-jev
Program za isposojo cd-jev
SF2 ::
Mene pa zanima kako bi si lahko izdelav program ,da bi imel evidenco komu sm posodiv kakšen cd
Nekaj takšnega kot imajo v knjižnicah za isposojo knjig.
Nekaj takšnega kot imajo v knjižnicah za isposojo knjig.
OwcA ::
Lep pristop k temu je, da imaš bazo vseh knjig in njihovih stanj (ter morda še zgodovino le-teh) in neko aplikacijo preko katere delaš z bazo. Za kaj bolj konkretnega boš moral biti tudi sam bolj konkreten.
P.S. sam bi se tega lotil v Pythonu
P.S. sam bi se tega lotil v Pythonu
Otroška radovednost - gonilo napredka.
kuglvinkl ::
Sam bi izbral ali bookcolector ali bookcat. Sicer je za knjižnice, ampak bo verjetno v redu.
Your focus determines your reallity
|CyGNUS-x ::
Offtopic:
@Owca:
In kaj ti ne bi naredil v Phytonu?
Najlažji bi se dalo v kakem Visual Basicu, kjer imaš MySQL podporo ali pa v PHP-ju.
@Owca:
In kaj ti ne bi naredil v Phytonu?
Najlažji bi se dalo v kakem Visual Basicu, kjer imaš MySQL podporo ali pa v PHP-ju.
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
Monster ::
hehe to lahko bilokje naredis ... bi pa tudi sam svetoval VB.NET + MS SQL ... se ona desktop verzija al kk je , je tk free(MS SQL)
Ka zaboga...
TheHijacker ::
Nekaj podobnega sem sam delal leta 2000...
http://freeweb.siol.net/akralj9/IZPOSOJA.ZIP
Vem, da bi bilo treba še marsikaj naredit ampak za silo gre... Napisano v Clipper Summer 87' programskem jeziku.
http://freeweb.siol.net/akralj9/IZPOSOJA.ZIP
Vem, da bi bilo treba še marsikaj naredit ampak za silo gre... Napisano v Clipper Summer 87' programskem jeziku.
http://www.google.si
AlienGT ::
Še enostavneje, naredi si v Excelu. Tako imam jaz in deluje perfect.
Važno je da se dela, pa četudi škoda.
alum ::
zakaj pa nebi ...predstavljaj si...vsak bi lahko pogledal, katere filme ima sposojene pri njemu in do kdaj jih mora vrnit...pa se z baza je bolj pregleden nacin kot shranjevanje v file...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: alum ()
Verjeti ali ne, baza ni neločljivo povezana s pojmom spletna aplikacija.
verjeti ze, ampak kaksna je potem sploh razlika, ce ima web aplikacijo ali pa "win" aplikacijo z bazo? postopek izdelave web aplikacije ni nic kaj bolj zakompliciran in je kvecjemu bolj prenosljiv (potrebujes samo browser na vseh OSih)...
Čim je izdelava enako zakomplicirana je preveč zakomplicirana, ker moraš prišteti še administriranje strežnika.
darkolord ::
Pri "navadni" win aplikaciji moraš pa še prištet administriranje win, tako da prideš na isto
where is wtf?
ja no, saj verjetno res ni najbol logicno, da bos za lastno aplikacijo, ki niti ni toliko obsezna uporabil bazo....no moj point je bil, da je veliko lazje delat z bazo, kot pa recimo z datotekami...
sicer pa ti priporocam (ce se sploh beres to) kaksnen Visual Basic (ce si bolj vesc programirnja pa C#->super stvar, ko jo spoznas...)...
ja no, saj verjetno res ni najbol logicno, da bos za lastno aplikacijo, ki niti ni toliko obsezna uporabil bazo....no moj point je bil, da je veliko lazje delat z bazo, kot pa recimo z datotekami...
sicer pa ti priporocam (ce se sploh beres to) kaksnen Visual Basic (ce si bolj vesc programirnja pa C#->super stvar, ko jo spoznas...)...
Bobb ::
WhereIsIt je lušten program za naredit katalog, pa še Slovenski produkt. Ni pa zastonj, kot se mi zdi.
Probaj MPEG Audio collection, zastonj, pa dober izvoz podatkov v word ali excel.
Probaj MPEG Audio collection, zastonj, pa dober izvoz podatkov v word ali excel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Termometer na USB vodilu (načrt, vezja, izkušnje in slike) :P (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 35362 (23538) | SloMusty |
» | Loto programčekOddelek: Programiranje | 5035 (4481) | stock |
» | DVD KISS DP 558Oddelek: Kaj kupiti | 2103 (1823) | TRIROG |
» | Program za osebno bančništvoOddelek: Programska oprema | 3042 (2822) | TheHijacker |
» | Odstranili smo rip limit v Toshiba DVD-ROMihOddelek: Strojna oprema | 2312 (1255) | TheHijacker |