Forum » Omrežja in internet » Triera + Arnes + Azureus!
Triera + Arnes + Azureus!
4089borisd ::
Pozdravljeni!
Imam težavo in bi prosil za kakršen koli odgovor na mojo težavo.
Imam paket pri trieri A400 (Arnes paket) kar pomeni 2MBps download / 256 kbps, kar pomeni da imam precej solidno linijo, po vseh možnih bandwith testih mi takšno linijo tudi izmeri. Vse dela ok, z microsoft serverja mi downloada 256kbs, povsod dela vse ok. Težava nastane pri Azureusu in ostalih Torent clientih, poiskusil sem z enim torent file, ki ima 7000+ seedov in še ene tolk leecherjev. Preiskusil sem torent cliente:
- Azureus, ABC torent, Bittornado, bittorent (original), ...
Zadeva mi teče obupno počasi, pri enem downloadu ne dosežem več kot 40kbs, pa še to zelo redko, ponavadi 5-10kbs. Isti torent kolega downloada 70-90kbs, pa ima 1mbps/256kbps. Poiskusil sem že vse mogoče.
Mogoče še lokacija, sem iz okolice žalca imam kabelski internet preko Kabel TV Petrovče (lokalni operater)
Imam sistem:
- Win XP, SP2, Kaspersky Pro 5.0, Firewall od SP2
- modem imam Thompson (unga sivga)
Ej folk prosim Vas če imate še kakšno idejo kaj storiti! Nabavu sem tako linijo da bom lahko pošteno dowloadal, zdej pa nič.
lp,
Borisd
Imam težavo in bi prosil za kakršen koli odgovor na mojo težavo.
Imam paket pri trieri A400 (Arnes paket) kar pomeni 2MBps download / 256 kbps, kar pomeni da imam precej solidno linijo, po vseh možnih bandwith testih mi takšno linijo tudi izmeri. Vse dela ok, z microsoft serverja mi downloada 256kbs, povsod dela vse ok. Težava nastane pri Azureusu in ostalih Torent clientih, poiskusil sem z enim torent file, ki ima 7000+ seedov in še ene tolk leecherjev. Preiskusil sem torent cliente:
- Azureus, ABC torent, Bittornado, bittorent (original), ...
Zadeva mi teče obupno počasi, pri enem downloadu ne dosežem več kot 40kbs, pa še to zelo redko, ponavadi 5-10kbs. Isti torent kolega downloada 70-90kbs, pa ima 1mbps/256kbps. Poiskusil sem že vse mogoče.
Mogoče še lokacija, sem iz okolice žalca imam kabelski internet preko Kabel TV Petrovče (lokalni operater)
Imam sistem:
- Win XP, SP2, Kaspersky Pro 5.0, Firewall od SP2
- modem imam Thompson (unga sivga)
Ej folk prosim Vas če imate še kakšno idejo kaj storiti! Nabavu sem tako linijo da bom lahko pošteno dowloadal, zdej pa nič.
lp,
Borisd
Gandalfar ::
Koliko pa uplodaš?
Pri _resničnem_ 256kbit uplinku ne smeš uploadat več kot ~26-28kb/s. Pa preveri še, če ti firewall ne blokira kaj preveč ..
Pri _resničnem_ 256kbit uplinku ne smeš uploadat več kot ~26-28kb/s. Pa preveri še, če ti firewall ne blokira kaj preveč ..
4089borisd ::
Gandalfar!
Uploadam zlo mal, po mojem ne več kot 10kbs, tak da to ni problem, kakšen bi moral bit dl z tako linijo?
A mi lahko poveš katere porte naj odprem na azureusu in katere na firewallu? Firewall je od SP2.
Hvala,
Borisd
Uploadam zlo mal, po mojem ne več kot 10kbs, tak da to ni problem, kakšen bi moral bit dl z tako linijo?
A mi lahko poveš katere porte naj odprem na azureusu in katere na firewallu? Firewall je od SP2.
Hvala,
Borisd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 492494 (42630) | Rias Gremory |
» | paket Amis 10mb download hitrost 30kbOddelek: Omrežja in internet | 3239 (1969) | Rippy |
» | Hipkom.net internet povezava (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 21603 (10711) | rontajzel |
» | program za prenašanje datotek?!Oddelek: Programska oprema | 1293 (1132) | CaqKa |
» | KKS Online v MbOddelek: Omrežja in internet | 2269 (1752) | frudi |