Forum » Omrežja in internet » deljenje internata win98\winxp
deljenje internata win98\winxp
joc2 ::
pozdravljeni imam en problem:
imam dva računalnika edenz os. win 98 eden z win xp. Na računalniku z win 98 imam dve mrezni kartici ena je priključena direkt v kabelski internet na drzgo pa bi rad priključu prenosni z os.win xp homeedition pa mi nikakor ne uspe da bi se z prenosnikom priključu prek stacionarnega računalnika na internet. hvala za vase odgovore ze v naprej
imam dva računalnika edenz os. win 98 eden z win xp. Na računalniku z win 98 imam dve mrezni kartici ena je priključena direkt v kabelski internet na drzgo pa bi rad priključu prenosni z os.win xp homeedition pa mi nikakor ne uspe da bi se z prenosnikom priključu prek stacionarnega računalnika na internet. hvala za vase odgovore ze v naprej
- zaklenil: OmegaBlue ()
Myth ::
Pomoč je le klik proč...
Naslednjic uporabi iskanje. Tem je že nešteto.
Za vsak slučaj, če imaš težavo , puščam temo odkljenjeno.
Naslednjic uporabi iskanje. Tem je že nešteto.
Za vsak slučaj, če imaš težavo , puščam temo odkljenjeno.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
joc2 ::
vem da jebla ze ta tema saj sem tud poskusal sem nastavu kot pise korak za korakom a se vedno ne della nevem kaj je narobe se ne morem povezat na internet ceprav se racunalnika vidita
OmegaBlue ::
Tudi tukaj je zelo obširna tema ki jolahko prebereš, ali vprašaš v njej, zgoraj imaš še povezavo do članka tako da je gradiva več kot dovolj.
Tole temo zaklepam.
Tole temo zaklepam.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OS za na "oldtimerja"Oddelek: Operacijski sistemi | 2253 (1422) | ank |
» | adsl + mrežaOddelek: Omrežja in internet | 1539 (1275) | fx |
» | Povezava na net preko drugega compaOddelek: Pomoč in nasveti | 1067 (971) | Tomson |
» | skupna raba omrežne povezaveOddelek: Operacijski sistemi | 1642 (1529) | ali3n |
» | Lan med win 2k inwin 98se (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5305 (4541) | Klemenn |