» »

Pinacle PC-TV Pro problem

Pinacle PC-TV Pro problem

Eddy ::

Imam problem z omenjeno TV kartico.

In sicer preden sem zamenjal matično NF7 na AN7 sem imeč inštaliranega in je delal brez problemov, potem sem pa zamenjal matično je tudi lapo delala. Potem sem imel pa probleme z grafično in sem jo zamenjal in sem moral tudi na novo naložit windowse. Po tem ne morem uspešno inštalirat TV kartice. Čisto na koncu, ko setupp program napiše da bo samo še preveril da Tv kartica dela pa windows javi error. Probal sem TV kartico na drugem računalniku in DELA. Na mojem pa zajebava... Je možno da z grafično nista kompatibillni (asus 9600xt) ali z matično Abit AN7. Poskusil sem jo vtaknit v vse PCI slote... Jeba... ;(( ;(( :8) :8)

Kaj svetujete? :'( :O :|

Thnx! Eddy
www.ekwaterblocks.com

roCkY ::

Prever directx in drajverje za grafično.

Pa poglej če se ti s kero komponento tepe IRQ. Enkrat sem mel probleme in sem jo mogu v bios prisilt na določenga. Kriv pa je bil Bios. Nadgradnja biosa mi je takrat rešla problem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: roCkY ()

Samson ::

Tko je...

Kolega kupu PinnacleTV Stereo,abitova plata aa8 - duramax. Grafika Ati X300, z original driverjem ni sans da bi delal. Problem z owerlayom, ker dejansko zvok se slisi, slike ni je sam crna barva. Po nekajkratne reinstalu winsov, kartica delala ob SP1 z DScalerjem lepo.Naslednji dan restart in zopet ni delal nic. Ne z dscalerjem, ne originalom. Pogled po forumih na proizvajalcevi strani pokaze veliko ljudi z istimi problemi.Zal nisem bil pozoren kaksne grafike imajo. Nekako imam obcutek da je problematicna z ATI katricami. Porocaj ce si kaj ugotovu...Ja pa se to. Ko zapres original program, se zvok se naprej slisi, hehe. Good luck, on je svojo vrnil v trgovino.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

MI5Ek- ::

Eddy poglej še na tem <b>forumu</b>, mogoče boš kaj več izvedel o tvojem problemu.

Eddy ::

No končno sem prišel domov in sem se spet malo vrgel v tale TV tuner...
Updateov sem bios in pegledov če se s kermu "tepe" in nič boljše...
Nemško ne znam da bi po forumu brskov...

Pri meni je problem da se tudi zvok ne sliši saj preden zažene program vrže windows error...
In sicer mi napiše:
www.ekwaterblocks.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zvok hitrejši kot slika - Winfast 2000 TV WDM

Oddelek: Zvok in slika
122485 (2062) |ke
»

Pinnacle PCTV revealed (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika