» »

e-trgovina Majdič ..v Avstriji...

e-trgovina Majdič ..v Avstriji...

dkRusky ::

Sony Vaio Vgn-a317M
na
http://www.majdic.at

Ok. A mi lahko eden pove kaj je s tem. Poizkušam na vse pretege dobiti dotični računalnik. Na online strani ga ne morem naročiti, ker ne pošiljajo v slovenijo, ko pa kličem v trgovine pa pravijo, da ga nimajo na zalogi. Kako je to mogoče. Na geizhalsu in na njihovi strani piše, da je lagernd - torej na zalogi. Ko sem klical tja mi nekateri govorijo, da lahko pošljem mejl in ga rezerviram, drugi pa spet pravijo, da sta online trgovina in šop ločena. Prodajalci nimajo pojma. Pisal sem že vsaj 10 mejlov pa samo na enega dobil odgovor pa še tisto nepopoln. Kaj naj storim. Ali ima kdo mogoče že izkušnje in poznanstva v tej on-line trgovini, ker bi res rad dobil ta prenosnik v svoje šape. Bojim se namreč, da se bo v kratkem podražil, edina trgovina, ki ga pa iima v sloveniji je pa postavila ceno 490 prešernov, kar je odločno preveč. Še za teh 1750 evrov se bom moral prekleto namučiti.

Fino bi blo če kdo še pozna kako varianto razen geizhalsa, morda v italiji ali na hrvaškem, oz kakršnokoli poceni računalniško trgovino blizu slovenije, kjer bi imeli ta model in bi ga lahko šel osebno iskat. Ni nujno da gre za on-line trgovino!

Hvala.

Še geizhals:
http://www.geizhals.at/a134746.html

Aja, electronics for you in majdič je eno in isto in je problem isti.

Cosmo ::

Naroči si ga poštno ležeče na najbližjo pošto ob meji. Naročiš, čez 2 dni pokličeš pošto če so dobili, greš gor, plačaš 1€ stroškov ležarine 8-) in maš. Naslov za pošiljanje (Lieferaddresse) pa vneseš tako:

Ime Priimek
Postlagernd
AT-poštna številka
ime pošte
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Cosmo ()

OnTheMic ::

Morda boš TULE našel kakšno uporabno informacijo...

LP:)

McBoby ::

A ta trgovina Majdič sploh še obstaja? Iščem po netu pa se na naslovu www.majdic.at odpre čisto druga stran. Se mi je pokvaril avtroadijo Alpine-ne morem verjet, ampak tudi Mercedezi se kvarijo, ki je bil kupljen pri Majdiču v Borovljah, pa bi ga rad nesel nazaj na popravilo. Na računu tudi ne vidim, da bi kje pisalo garancijsko dobo. Vem da mi je prodajalec rekel, koliko časa je garancija, vendar sem pozabil. Oz. se da kje v SLO uveljaviti garancijo za Alpine avtoradije, čeprav je bil kupljen v Avstriji?

JutriPS3 ::

Meni se ne zdi nič poceni. Ni to že malo preživet model -> vsaj kar se tiče komponent. Tako da niti ne dvomim da ga ima samo ena trgovina v Slo.

JIM22 ::

Če bi dober pogledal bi videl da je prvi post iz pred 2 let.;)
Digitalni marketing, nastop na spletu v naročnikovem imenu.

Vsi na FB pridružite se itVision :)

Kebab ::

Imajo še online trgovino, samo je url drug da je čisto ločeno od trgovine

JutriPS3 ::

o pa res:8) Se mi je zdelo malce hecn in drago za današnji čas


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kam v celovec po digitalni fotoaparat??

Oddelek: Kaj kupiti
93268 (3062) seljo
»

Še po zadnje ugodne nakupe v Avstrijo....

Oddelek: Kaj kupiti
406816 (5589) Vice
»

Online nakup na pošto v Avstriji

Oddelek: Loža
123061 (2886) urosh
»

Cene strojne opreme v Sloveniji sedaj in v EU

Oddelek: Loža
325717 (4662) Caligula

Več podobnih tem