» »

Kam v celovec po digitalni fotoaparat??

Kam v celovec po digitalni fotoaparat??

seljo ::

Namen imam kupiti digitalni fotoaparat casio ex-z 70. V mediamarktu je 199 eur. Mi je pa na uho prislo da ib ga lahko kje drugje v avstriji lahko dobil se malo ceneje bojda za 171eur. Sedaj me pa zanima kje v celovcu se prodajajo digitalnme fotoaparate da drzijo znamko casio. Sam se res ne morem spomnit nobene trgovine,
u zivotu sve se vraca sve se placa

MUC ::

bencin do Avstrije tut stane, sploh če greš še 1x gor z avto po uveljavnjenje garancije, če pa pošlješ po pošti pa tut ni pocen...MISLM, da to kej upoštevate, al samo une € gledate ... jao jao

kopernik ::

Saj, če že greš gor, vzameš še ženo in jo pustiš pri KIKu, kjer so poceni cote :-)

seljo ::

Jao ljudje....do celovca nimam dalec bencin gor in dol me pride okoli 4k...cena digica je v avstiji 199 eru pri nas pa 333..........+ to da seveda ne grem v celovec smao po to ampak tako kot je kolega reku babo fuknem v kiko jaz pa na tehniko...no ali ima kdo kksn pameten nasvet...nobeden ne hodi v tehnicne trgovine v avstriji??
u zivotu sve se vraca sve se placa

prehlajeni ::

sam pri trgovini KIKA maš: mediamarkt, cosmos, majdič, birg(ta nevem če je še ma pa u glavnem pc komponente)...

...sm jest v glavnem hodem, parkiraš pa jih imaš v krogu 500m

lp

koyotee ::

kot prvo ne kupuj casia 0:)
lp
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

seljo ::

O hvala bnom sel pogledat. sicer pa nevem zakaj nebi casia?? Tudi sedaj ga imam pa sem si zazelel novega. so zelo majni oz tanki izredno hitro slikanje,polnenje kot pri telefonu pa se cene imajo normalne napram sony olimpus...Govotim iz izkusenj ne pa nekam v 3 dni. Se pravi parkiram pri kiki pa gasa..:)
u zivotu sve se vraca sve se placa

Jackal ::

Nekaj časa nazaj sem nabavil v Celovcu Canon G5. Nabavil sem ga pa pri Majdiču. Se pa da tudi po slovensko kaj zmenit če naletiš na pravega trgovca. Drugače pa pazi - cene v dejanski trgovini niso enake tistim v online trgovini. Ampak kljub temu me je prišel takrat omenjeni fotoaparat ca. 70.000 SIT ceneje kot bi me stal v Sloveniji.
Walking the way is something completely different than imagining the way.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Jackal ()

prehlajeni ::

jest imam dobre izkušnje s majdičem - sicer sem šel po eos30d. kontaktna oseba ki govori hrvasko: zivadinovic@majdic.at in z njim se lahko zmenis, da bos kupil po online cenah ker ne dostavljajo v slo.

na ceneje.si pise:
»Dostavo v Slovenijo bodo predvidoma uredili do 1.3.2007, do takrat pa lahko izbran izdelek prevzamete in plačate po internetni ceni v njihovih poslovalnicah v Celovcu (Inglitschstrasse 26) in Beljaku (Auenweg 11).«

...dostave se niso uredili

lp

seljo ::

JA ZA majdica sem tudi jaz slisal da je uredu. Ampak nevem ce drzi znamko casio...Sem se pac zagledal v casio model ex-z 70 pri nas je 333eur media markt ga ima za 199 moram se drugje preverit koliko pride v nemciji se ga da dobiti za 171eur ampak do tja je seveda predalec ce bi ga pa v celovcu dobil za 171bi ibla pa veselica ker med 199 in 171 je le 30 eur razlike kar pa niti ni tako malo ampak vseeno obcutn oceneje kot pri nas... Potem najbolje da naredim tako kot je reku kolega parkiram pred kiko pa srehod levo sprehod desno in je to to:)
u zivotu sve se vraca sve se placa


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Digitalni fotoaparat canon A 95

Oddelek: Kaj kupiti
91757 (1598) IceBreakr
»

Še po zadnje ugodne nakupe v Avstrijo....

Oddelek: Kaj kupiti
406820 (5593) Vice
»

Cene strojne opreme v Sloveniji sedaj in v EU

Oddelek: Loža
325725 (4670) Caligula
»

Canon PowerShot A80 Vse in še več! (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
534327 (3316) T0RN4D0

Več podobnih tem