Forum » Kaj kupiti » Dlančnik - PocketPC : Pallm
Dlančnik - PocketPC : Pallm
pblaz ::
Odločam se za nakup dlančnika, pa sem v dilemi. Gledal sem hp hx7400, ki se mi dopade predvsem zaradi zaslona z resolucijo 480x640, hitrega procesorja, opremljenosti in izgleda pure & simple, vzel pa bi tudi bluetooth tipkovnico
motijo pa me edino windowsi, ki, čeprav je resolucija VGA, posvinjajo cel display (velike naslovne vrstice, velik tekst, ikone) tako, da skoraj nič nisem profitiral s tem displayem. pa me zanima, če se da to kako urediti s kakšnim programom. ali obstaja tudi nadomestilo za Pocket Word in Excel?
O Palmih pa nimam pojma, tako, da bi vas prosil, če mi poveste še kaj več o njih.
skratka, za vse odgovore vam bom hvaležen.
motijo pa me edino windowsi, ki, čeprav je resolucija VGA, posvinjajo cel display (velike naslovne vrstice, velik tekst, ikone) tako, da skoraj nič nisem profitiral s tem displayem. pa me zanima, če se da to kako urediti s kakšnim programom. ali obstaja tudi nadomestilo za Pocket Word in Excel?
O Palmih pa nimam pojma, tako, da bi vas prosil, če mi poveste še kaj več o njih.
skratka, za vse odgovore vam bom hvaležen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 4K monitorji (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 74850 (24692) | Yenk |
» | katreo grafično-maximalno 200e (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14975 (13564) | -ninja-91- |
» | Nastavljanje ločljivosti monitorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2308 (1964) | mat123 |
» | Trije odlicni prenosnikiOddelek: Kaj kupiti | 1600 (1270) | Ajnstajn` |
» | Lg 1915sOddelek: Kaj kupiti | 3794 (2434) | Oldi |