» »

Trije odlicni prenosniki

Trije odlicni prenosniki

Ajnstajn` ::

Kupil bi prenosnika.
Izbral pa sem med naslednjimi tremi, pa me zanima, keri se bo najbolj splaco glede na to, ker veliko igram igrce..?

Ti trije so:
Fujitsu Siemens
Fujitsu Siemens
Acer

Ali lahko dobim pri nas za tak dnar kaj boljsega, ali pa v kaki drugi trgovini?
//

billy ::

fujitso je najblolj primeren za igre, ker ima 6800. Edino vprašanje kateri model "rabiš" en ima 80G disk drugi pa 160G, tvoja odločitev, razlike v ceni je kar...

Pri nas? Verjetno nikjer, še nisem zasledil, oz so cene take "da te kap"

bom pa verjetno dobil čez par dni en cenik od fujitso siemensa in če se ti ne mudi lahko počakaš, da vidimo če je kaj primernega...

TribesMan ::

17" "prenosnik"??? Si siguren v kaj se spuščaš? Ker tole je vse kaj drugega kot prenosnik... OK sej performanse so sigurno zakon, sam tole je ogromno pa težko, pa verjetno pri nas zelo drago... Jest bi verjetno izbral Acerja...

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Acerja?

zakja pa?

če ima samo x700 not, medtem ko je v drugih dveh 6800

17' bom vzel, ker mi je fajn velik zaslon, za prenasat kam dalec ga pa sploh ne rabim...
billy kdaj bo ti mel cenik???
//

hm ne vem, bi ze naj prisel pa ni..tako da :(

ampak glede na izkusnje lahko skor ziher recem, da tega laptopa v slo ne bo za dobit direkt od uvoznikov, če pa bo bo pa okol 600... žal :(

saj ga ne bom kupil od kakega uvoznika, ampak direkt s te firme....
//

Bosti1904 ::

Ajstajn`: Moj kolega je kupo Fujitsu Siemens AMILO M3438G - Pentium M 760 1024/160 DVD±DL 17"WXGA+ 6800 g XPH in je zelo zadovljn. Notebooka sem tudi v živo vidu in morm povedat, da kar se tiče komponent je vse ok edino kar me je motil je display. Razmerje displaya je 16:10 in je display sicer zelo širok ampak nizek. Idealno sicer za filme gledam vendar zna bit moteče. Predvsem pri risanju likovk, krogi narisani pri widescreen resoluciji so pri normalni resoluciji jajčasti. In še en minus (recimo) - Velik je. Najbolš da greš v avstrijo in se prepričaš na lastne oči. Jst sm tud hotu tega kupit, sam ko sem ga vidu sem si premislu. Jst sm kupo in ga še čakam (dostava 14 dni) Fujitsu siemensa amilo m1437g 2.0 GHZ/1gb rama/80 gb diska/ATI x700 128 mb/15,4 wxga.

Tule je link za podobnega kot bi ga ti imel. http://www.birobit.si/notesniki_FS.htm
Tak da mal dobiš občutek za ceno.

LP

Predvsem pri risanju likovk, krogi narisani pri widescreen resoluciji so pri normalni resoluciji jajčasti.

OMFG ROFLOL... tole je pa izjava meseca... to _NI_RES_ če pa je pa tvoj kolega ne zna nastaviti racunalnika tako kot se spodobi...

LP

TribesMan

kaksno je pa potem razmejre displaya pri tem, ki si ga ti zdaj narocil??
4:3 ??
Jo to je pa res malo tecno, ce je 16:10.
Samo gledal sem za tvojga prenosnika in ina resulucijo 1280 x 800.
kak je zaj te s tem??
//

Bosti1904 ::

Tribesman: Ne vem če si me prav razumel. Pri notebookih z widescreen displayem je slika drugačna kot pri navadnih, pri 17" pa je razlika še večja.

Če veš kako odstranit elipso kroga na widescreen, ki je bil narejen na resoluciji 4:3 sporoči:P

Ajnstajn`:Razmerje je pri meni je sicer enako, vendar pri 15,4" razlika ni tako velika.

MaCoFaCo ::

@Bosti1904 Hehe. Display je 16:10, gor pa ma verjetno naštimano resolucijo 1024x768 oziroma kakšno drugo v razmerju 4:3. Kot je TribesMan povedal...

Na widescreen ekranu moras uporabljat widescreen resolucije... 1280*800, 1440*900 ali 1680*1050... v primeru da uporabljas navadne resolucije pa je zadeva logicno elipsasta... sam za to ni kriv tvoj LCD ampak ti...

PEBKAC

LP

TribesMan

Brilko ::

Bosti1904: mal sma se uštela, sej dejansko je tak, ampak pride sam pri tebi do razlik, ampak če ti narediš na istem ekranu oboje se pozna, če pa na normalni resoluciji na ne widescreen pol pa gledaš na widescreen na widescreen resoluciji je pa enako ja...

pri zbrisanem odgovoru sem se mal ušteu :P

Ampak je pa res da zgleda ekran ful nizek, tistega 17' mislim.

zanima me, ali se kaj spremeni visina na prenosniku med 17' monitorjem in 15' monitorjem??
//

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

prenosnik za vsakdanjo rabo

Oddelek: Kaj kupiti
131293 (1102) bluefish
»

Nasvet pri nakupu prenosnika

222500 (2060) amacar
»

Bios mi ne najde diska!! (na prenosniku)

Oddelek: Pomoč in nasveti
222664 (2351) skurjenc
»

Kater prenosnik kupiti?

121485 (1268) PolentozerkaTM
»

Hp pavilion in Slovenija

61431 (1250) ta-mau

Več podobnih tem