Forum » Pomoč in nasveti » piskanje računalnika?????
piskanje računalnika?????
gkovac ::
poglej zdej to finto...
pridem dons zjutri na šiht, prižgem računalnik in iz škatle se sliš noro piskanje... disk neki ruži skratka dogajajo se čudne stvari... zadevo odprem, in preverim če je vse uredu, mal pomigam z kabli, priklopim še enkrat in deluje... v čem je štos???
mam Athlona 900, ni overclockan, uporabljam ga samo za službene namene in v petek k sem šel domov mi ga ni čist nič sral...
lp,SuLc
pridem dons zjutri na šiht, prižgem računalnik in iz škatle se sliš noro piskanje... disk neki ruži skratka dogajajo se čudne stvari... zadevo odprem, in preverim če je vse uredu, mal pomigam z kabli, priklopim še enkrat in deluje... v čem je štos???
mam Athlona 900, ni overclockan, uporabljam ga samo za službene namene in v petek k sem šel domov mi ga ni čist nič sral...
lp,SuLc
lp,
ChiefThunder ::
a piskanje iz zvočnika al kakšno čudno cviljenje venta? čudno...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
gkovac ::
če povem čist pošteno sploh ne vem kaj mi piska... nikol se mi še ni zgodil kej tazga... norišnica...
je pa res, da ventilator kar neki tuli in se mu od časa do časa čist strga... noro no... tak filing mam k da se tolče nekam, pol pa pogledam pa ni nič...
ne vem kaj bode tole mojo komplujo
lp,SuLc
je pa res, da ventilator kar neki tuli in se mu od časa do časa čist strga... noro no... tak filing mam k da se tolče nekam, pol pa pogledam pa ni nič...
ne vem kaj bode tole mojo komplujo
lp,SuLc
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Age of MythologyOddelek: Igre | 2752 (132) | Kurzweil |
» | moznosti za zivljenje mladihOddelek: Loža | 1285 (1060) | hanuman |
» | Pomoc pri strani - povejte postenoOddelek: Omrežja in internet | 1504 (1171) | poweroff |
» | mogoce neumno vprasanje... ampakOddelek: Slo-Tech | 1361 (1015) | tejo |
» | turnir v AoK:TC - nagrada $50.000Oddelek: Igre | 1122 (1027) | zile |