Forum » Pomoč in nasveti » Zmansati sistemsko particijo...
Zmansati sistemsko particijo...
CrustyDOD ::
OK, brat ima na C particiji 180GB placa in zeli narediti iz te particije nove. Uporabil bi Partition Magic, zanima ga pa ali se lahko Windowsi sesujejo, ce se spremeni/zmanjša plac na C particiji (sistemski)? :)
Nekaj v tem stilu:
Before:
C = 180GB
After:
C = 50GB
D = 130GB
Jest sem to naredil in mi je delalo, on ima pa diske v RAID ali kako se ze temu rece, tko da nism sigurn ce je isto...
Nekaj v tem stilu:
Before:
C = 180GB
After:
C = 50GB
D = 130GB
Jest sem to naredil in mi je delalo, on ima pa diske v RAID ali kako se ze temu rece, tko da nism sigurn ce je isto...
NobelMan ::
Jaz ma SATA disk in sm ze dosti čaral u partition magicu pa se mi se nic ni sf.....
hm.. kaj je ze to RAID se mi zdi znano sam...
hm.. kaj je ze to RAID se mi zdi znano sam...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povečanje sistemske particije WIN7Oddelek: Pomoč in nasveti | 5869 (3019) | Hanzi77 |
» | Prosim za pomoč pri instalaciji WindowsovOddelek: Pomoč in nasveti | 2923 (2463) | mitja12345 |
» | Kako narediti particije?Oddelek: Programska oprema | 5805 (5076) | linuxdady |
» | Kako razdeliti 250GB disk? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6084 (5197) | bajsibajsi |
» | Sveza instalacija XPjev,disk 200gb prepozna samo kot 130gb??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1743 (1436) | jernejc |