Forum » Pomoč in nasveti » problem z monitorjem
problem z monitorjem
Zvonko 123 ::
Zdravo.
Zadnjič sem si v toasterju popekel kruh in s tem nekako uspel povzročiti izpad elektrike v bajti. Kaki dve uri zatem ko sem ponovno
prižgal tok sem opazil da se očetov monitor (NEC Multisync 750 - kakih 7 let star) čudno obnaša: v kratkih presledkih se prižiga in ugaša
(izmenjuje se lučka za on in za standby), hkrati pa noter nekaj piska z visoko frekvenco. Ko prižgem računalnik je isto (slike ni). Hkrati sem opazil da se računalnik prižge, če izštekam in spet vštekam napajalni kabel (sicer normalno deluje).
Ali mogoče kdo ve kaj bi lahko bilo narobe?
Zadnjič sem si v toasterju popekel kruh in s tem nekako uspel povzročiti izpad elektrike v bajti. Kaki dve uri zatem ko sem ponovno
prižgal tok sem opazil da se očetov monitor (NEC Multisync 750 - kakih 7 let star) čudno obnaša: v kratkih presledkih se prižiga in ugaša
(izmenjuje se lučka za on in za standby), hkrati pa noter nekaj piska z visoko frekvenco. Ko prižgem računalnik je isto (slike ni). Hkrati sem opazil da se računalnik prižge, če izštekam in spet vštekam napajalni kabel (sicer normalno deluje).
Ali mogoče kdo ve kaj bi lahko bilo narobe?
- spremenilo: Zvonko 123 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sony Vegas 13 PROOddelek: Pomoč in nasveti | 1577 (1247) | m0LN4r |
» | Napaka: CPU or CPU ratio has been changedOddelek: Pomoč in nasveti | 749 (602) | Mitch |
» | Nezaželjene povezave na enem WiFiOddelek: Omrežja in internet | 1416 (1086) | darkolord |
» | Ranljivost v OperiOddelek: Novice / Varnost | 7204 (5923) | Jst |
» | Vdor v gmail?Oddelek: Pomoč in nasveti | 8589 (7963) | ttommy |